Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Judith 23:57, 26 paź 2024

TARciu, zdrowiej!
Leż, śpij, odpoczywaj. Przesyłam uściski!
TAR 10:53, 27 paź 2024

Kasia, koniecznie przyjedz. Zaproszenie masz otwarte

Tyle dobrego ze wylaczyl. Nawet jak cicho skrzeczy jest irytujace.
TAR 10:59, 27 paź 2024

Dzieki dziewczyny. Leze i spie. Biale dotrzymuja mi towarzystwa i grzeja gnaty.
Na ogrod i tak bym sil nie miala. Niezle mnie sponiewieralo. Mam przy lozku termos z cieplym rosolem i drugi z herbatka malinowo cytrynowa.
Bo luby wyjechany i sama o siebie walcze.

Daga widzisz jaki ze mnie dziwolag, igly mi nie przeszkadzaja
Makao 12:45, 27 paź 2024

To Cię rozłożyło. Zdrowiej szybko.

Mnie też coś dopadło i od prawie dwóch tygodni trzyma ale nie jakoś tragicznie. Czuję po prostu osłabienie organizmu i w nosie mnie kręci cały czas. Leczę się czosnkiem, zupą cebulową i sokiem z czarnego bzu. Na razie prócz kichania i lekkiego pokasływania nic się nie dzieje. Chyba zablokowałam postęp choroby.
Czekam aż wejdzie w remisję
Miskantowo 21:37, 27 paź 2024

Dobry wieczór.

od kilku dni biegam po forum i się zachwycam.
Twój wątek przejrzałam, przebiegłam tez na szybko wzrokiem ten budowlany i mam pytanie…
Masz jakieś dodatkowe zasilanie? Zapasowe akumulatory?
Pięknie u Ciebie to raz ale to tempo prac!

Zdrówka zyczę.
Zana 16:19, 29 paź 2024

Tarciu, przyszłam i Twoje jesienne kolory obejrzałam. Zachwycające. Piękny ogród powstaje
Judith 19:10, 29 paź 2024

TARciu, jak zdrówko? Jest lepiej?
TAR 09:49, 30 paź 2024

Makao napisał(a)
To Cię rozłożyło. Zdrowiej szybko.

Mnie też coś dopadło i od prawie dwóch tygodni trzyma ale nie jakoś tragicznie. Czuję po prostu osłabienie organizmu i w nosie mnie kręci cały czas. Leczę się czosnkiem, zupą cebulową i sokiem z czarnego bzu. Na razie prócz kichania i lekkiego pokasływania nic się nie dzieje. Chyba zablokowałam postęp choroby.
Czekam aż wejdzie w remisję

Trzymaj sie twardo. Mnie to dziadostwo zlapalo jak sie zaczelam przegrzewac. Dla mnie chodzenie w pełnych butach w październiku to horror, gdyby ludzie na mnie dziko nie patrzyli to latalabym jeszcze w sandalach na bosaka. Podobnie zmusilam sie z ubraniem swetra. Kurtke odpale dopiero w grudniu o ile spadnie do zera. Wczesniej nie ma opcji. Przegrzewanie sprawilo, ze sie pochorowalam, bo mnie owialo i mam za swoje. Zwracac uwage na ludzkie spojrzenia
TAR 09:52, 30 paź 2024

Miskantowo napisał(a)
Dobry wieczór.

od kilku dni biegam po forum i się zachwycam.
Twój wątek przejrzałam, przebiegłam tez na szybko wzrokiem ten budowlany i mam pytanie…
Masz jakieś dodatkowe zasilanie? Zapasowe akumulatory?
Pięknie u Ciebie to raz ale to tempo prac!

Zdrówka zyczę.

A moj watek budowlany wciaz jest? Zglosilam do usuniecia. To zasilanie mocno ostatnio nadwątlone Chcialabym troche odpuscic ale nie umiem siasc na 4 literach i zluzowac. Cos mnie ciagle pcha i pcha i pomysly do glowy przychodza a jak przychodza trzeba realizowac i tak w kólko.
TAR 09:54, 30 paź 2024

Zana napisał(a)
Tarciu, przyszłam i Twoje jesienne kolory obejrzałam. Zachwycające. Piękny ogród powstaje

Chcialabym choc te czesc przydomowa juz skonczyc w przyszlym roku i zaczac w nim wypoczywac a nie ciagła orka na ugorze. Moze sie uda. Chwilowo odpuszczam, choc az sie prosi by posprzatac przed zima i zebrac graty.