Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Wafel 00:40, 10 lis 2024

Współczuję, znam ten ból,ciszę i pustkę... ❤️
Gruszka_na_w... 10:20, 10 lis 2024

Ojejku! Z tyłu głowy plątała mi się myśl, że odejście seniorka może być powodem smutku. Tak mi przykro. Ściskam gorąco.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
TAR 15:46, 10 lis 2024

Dziewczyny dzieki. Ukladamy sobie wszystko na nowo. Mam nadzieje, ze maluchy niedlugo wroca tez do formy. Na razie zal w nich ogromny. Szukaja go, siedza przy drzwiach. Nie chca jesc ani sie bawic.
Ciapulinek byl waznym czlonkiem naszej rodziny. Byl z nami 14,5 roku. Duzo wspolnie przezylismy.
Makao 16:13, 10 lis 2024

Przykro bardzo Smuteczek
Trzymajcie się
Rumianka 18:10, 10 lis 2024

Tulam w smuteczku...Znam ten ból, moja Haska odeszła 4 lata temu przeżywszy z nami 15 lat, a ciagle jej nam bardzo brakuje...
Polon 21:08, 10 lis 2024

O no nie, bardzo smutna wiadomość, po prostu bardzo współczuję
Kawał życia z Wami był, farciarz, bo trafił na Was
Maluszków też szkoda, ogarną się, ale to niesamowite, jak reagują
Judith 14:16, 11 lis 2024

TARciu, przytulam…
TAR 15:15, 11 lis 2024

Niestety, mialam nadzieje, ze jednak dluzej z nami pobedzie. Ale choroby go pokonaly

Dzis sie wielam w garsc i pomimo zgnilej pogody poszlam do ogrodu. Posadzilam zalegajace drobiazgi, 3 doniczki z cebulkami szafirkow i cebulek no name. Kilka zoltych kosaccow, runianek. Troche sprzatnelam i padlam. Zostaly mi do posadzenia 3 pelne 3 litrowe donice z cebulkami przebisniegow i jakies 300 krokusow. To w nastepny weekend. Plus sprzatanie gratow, spakowanie donic na pszok i chce powycinac czesc bylin jak dam rade. Musze zluzowac czyms glowe i przykre mysli.
PrawieBory 08:08, 12 lis 2024

Aniu, bardzo współczuję odejścia seniorka. Wiem jaką pustkę pozostawia odchodzący zwierzak, który przecież był domownikiem. Przytulam Cię mocno.
Wafel 08:32, 12 lis 2024

Tarcia, zgnilizna u nas okropna, dawno nie padało a wszystko mokre, wilgoć wisi w powietrzu, aura dość pesymistyczna. Za to sadzenie cebulek brzmi już jakoś bardziej optymistycznie - będzie piękna wiosna u ciebie Tylko uważaj na siebie, ja po godzinnej pracy w tej zgniliźnie złapałam katar niestety.
Pozdrawiam cieplutko!