Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Basieksp 14:33, 03 sty 2026

Aniu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku By ta radość jaką masz teraz, towarzyszyła Ci przez cały rok
TAR 14:48, 03 sty 2026

Basiu, wzajemnie
TAR 15:53, 03 sty 2026

Narsilia 21:55, 03 sty 2026

Ptaki również uwielbiam co ja bym dała za taki wachlarz gatunków u mnie w ogrodzie też dokarmiam regularnie i podglądam ale u mnie sikorki i wróble z mniejszych i sójki i sroki z większych
Miskantowo 22:16, 03 sty 2026

Tarciu, wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku
Domowo i ogrodowo.

W karmniku masz ruch
Ja też nie narzekam.
Mam bogatki, modraszki, kowaliki, kosy, sierpówki, sójki, sroki i grubodzioby.
Poza tym coś niezidentyfikowanego
A i świątecznie rudzik wpadły.
Jak to mawia moje dziecko, vomowe Animal Planet z subskrypcją w słobeczniku i orzeszkach
TAR 22:43, 03 sty 2026

Narsilia napisał(a)
Ptaki również uwielbiam co ja bym dała za taki wachlarz gatunków u mnie w ogrodzie też dokarmiam regularnie i podglądam ale u mnie sikorki i wróble z mniejszych i sójki i sroki z większych

Wroble to niedlugo beda ogrodowym rarytasem, nie mam ich wcale
TAR 22:47, 03 sty 2026

Miskantowo napisał(a)
Tarciu, wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku
Domowo i ogrodowo.

W karmniku masz ruch
Ja też nie narzekam.
Mam bogatki, modraszki, kowaliki, kosy, sierpówki, sójki, sroki i grubodzioby.
Poza tym coś niezidentyfikowanego
A i świątecznie rudzik wpadły.
Jak to mawia moje dziecko, vomowe Animal Planet z subskrypcją w słobeczniku i orzeszkach

Czesc Wiolu, dla Was rowniez wszystkiego co najlepsze. Ptakow w tym roku o wiele mniej niz w poprzednich latach, niestety wycinki wokol plus zmiany klimatu swoje robia. Zauwalażna mniejsza ilosc sikor.
W Sylwestra smutny moment latajacych bezradnie łabedzi, ktore sploszyly wystrzaly. Biedne w te i z powrotem z gęgiem przerazenia.

To cos niezidentyfikowanego mnie frapuje. Jak wyglądało?
Tess 14:53, 04 sty 2026

Wszystkiego Naj w nowym roku, Tarciu

Czytam, że wszystkie rośliny, a nawet cebulki posadzone. No ja tradycyjnie w lesie

TAR 16:39, 04 sty 2026

Czesc Tess Dla Ciebie również najlepszego.
Moje posadzone, bo polowek mi pomogl. Ja z moja reką wypadlam z obiegu. Posadzil mi wszystkie cebule i zadołowal roze i cala reszte. Wiosna mam nadzieje na naprawe reki, to juz sobie na spokojnie poumieszczam wszystko na rabatach. Wazne ze teraz siedza w ziemii pod grubą pierzyna ze sniegu, mroz nie zaszkodzi.

Zamowilam tylko sadzonki truskawek. I zadnych innych przedsprzedazowych wiosennie roslin. W planach jest tylko clematis Paraecox na drabinke. Musze jeszcze kupic mise na oczko wodne.
TAR 16:56, 04 sty 2026

Mam jeszcze ptaszki, do towarzystwa dołaczyły trznadle, pewnie z okolicznych pol. Wycieli sporo drzew od naszej strony polnocnej i stamtad przylatuja ptaki polne. Nie narzekam na ilosc ale drzew szkoda. Byly tam siedliska dzieciolow zielonych.

sojka vs zięba