Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 16:19, 11 gru 2025

No popatrz, kto by pomyslal. Ty dodawalas mu osobno do jedzenia? My przeszlismy na karme hipoallergenic i sie poprawilo u Karalucha. Mlody je ciagle saszety dla szczeniat. Ale troche sie poprawil z 1,3 kg wazy na oko 1.5 moze ciut wiecej. Dzis do weta, bedzie wazony, sprawdzony, manicure robiony
An_na 19:06, 11 gru 2025

Przyszłam buziaki zostawić ♥️
Margo2 14:56, 29 gru 2025

Ja też przyszłam zobaczyć co u was słychać.
Fajnie, że Karolek lepiej.
Wyobrażam sobie jaki masz tam raban.
Super, że tak dużo radości młody wniósł
LIDKA 22:04, 29 gru 2025

TAR napisał(a)
No popatrz, kto by pomyslal. Ty dodawalas mu osobno do jedzenia? My przeszlismy na karme hipoallergenic i sie poprawilo u Karalucha. Mlody je ciagle saszety dla szczeniat. Ale troche sie poprawil z 1,3 kg wazy na oko 1.5 moze ciut wiecej. Dzis do weta, bedzie wazony, sprawdzony, manicure robiony

Tak dostawał olej rybi Brit osobno. Podobno zdrowy i na ładną sierść,
Karmę też zmieniliśmy , obie też hipoalergiczne, ale już mieszamy obie i jest ok. To na pewno od tego oleju,a ja kasę na psią okulistke wydałam i nie dowiedziałam się nic czego nie wiedziałam.
Franio też jeszcze na karmię szczenięcej. Już widzę że kiedy chce to je, waży ok 8 kg. Kolejna porcja to już kupimy dorosłą.

Za jakiś czas go wysterylizujemy, nie robiłabym tego ale jak Kromka. Przyjeżdża to z Frania samiec wychodzi już mocno widocznie.

Ania zdrowia pomyślności i codziennych radości Ci życzę z okazji Nowego Roku.

P.s. pierwszy raz od 5 lat nie zamówiłam nic zimą do ogrodu. a cebulki leżą nadal.
Wafel 19:49, 30 gru 2025

TAR, życzę Super Nowego Roku w każdej dziedzinie życia, dobrej energii, siły i zdrowia. Udanych przemian ogrodowych, tetrisów i zdrowych roślinek
TAR 20:14, 31 gru 2025

Kochani, zyczę Wam najlepszego w Nowym Roku, by byl lepszy i spokojniejszy jak obecny. No i bawcie sie grzecznie w Sylwestra A ja zostawiam troche zimy, fajniutko nas zasypało

Wafel 19:09, 01 sty 2026

Fantastycznie
TAR 10:32, 02 sty 2026

Asia a jak u was? Nam codziennie dosypuje. Dzis od rana. Byloby przyjemnie gdyby nie ten wiatr.
Wafel 23:30, 02 sty 2026

U nas dziś odwilż...
TAR 12:20, 03 sty 2026

Tempa dodatnia ale dopadalo znowu kilka cm. Ciesze sie, ze mam wszystko posadzone. Nawet cebulki.
Moge poplanowac sobie wiosenne prace. Najtrudniejsze i najmniej przyjemne wiosenne porzadki. Potem juz z gorki

Wczesniejsze mrozy troche pokiereszowaly roslinki. Mam nadzieje ze odbija wiosna.

Teraz mam radoche w domu z psiakow a w ogrodzie z ptakow. Zostawilam 2 karmniki i jest w nich sporo roznych ptakow. Od kilku dni sa kwiczoly i kosy. Jablka schodza w oczach.

Jest sporo dzieciolow, kowalikow, bardzo duzo zięb, mniej sikor niz zawsze ale sa. Widzialam tez pelzacza, grubcia i gile. No i wszedobylskie sojki.