Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » 30 arów wietrznej pustyni

30 arów wietrznej pustyni

JoanNa 14:04, 03 sie 2025

Festiwal Kwiatów w Zduńskiej Woli-nie ma opcji na puste przebiegi zakupy udane. Dorwałam w końcu hortkę Skyfall
Daję drugą szansę hebe-niestety pani nie miała opisanych odmian, wiec brałam na oślep takie, które wydają mi się bardziej zdolne do przezimowania (w rzeczywistości nie są żółte, nie mogłam światła dobrać).
Do tego 4liatry fioletowe i 3 gaury. @LIDKA zgłoszę się do Ciebie na szkolenie z ich rozmnażania
Mężu też uległ atmosferze i zakupił 2 winorośle w odmianach Rondo (fioletowe okrągłe) i Regina (zielone jajowate) oraz miętkę porzeczkową i mohito
Takie niedziele to ja lubię
JoanNa 14:09, 03 sie 2025

Aczkolwiek sobota zła nie była...skonczyłam pielenie i podzieliłam seslerię i wsadziłam 39szt jako obwódkę frontowej półkolistej-wróciłam do pierwotnego zamysłu. Marzyła mi się obwódka cisowa, ale w tle rośnie żywopłot cisowy + rozrzucone pojedyncze ciski na rabacie, wiec może za dużo by tego było..?
Narsilia 14:41, 03 sie 2025

No ładne dorodne zakupy , następnym razem musimy się umówić , no liatre ja też kupiłam
LIDKA 17:51, 03 sie 2025

Super zakupy.
Ostry nożem tnij od razu na 4. Wsadź. Jak zobaczysz że więdną to ewentualnie zetkniesz kwiaty. Nie wiem ile u Ciebie Asia pada.

Pokaż te obwódke. Sesleriową mi się bardzo podobają iam dużo ich. Akurat też sadziłam i wyszło mi koło 30 szt co 40 cm pod dereniami.

Asia zrób jakąś sesje bom ciekawa wszystkiego a zwłaszcza rabat przy domu.