Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » 30 arów wietrznej pustyni

30 arów wietrznej pustyni

JoanNa 22:35, 06 sie 2025

LIDKA napisał(a)
Zdjęcia ogrodu poproszę bo dawno nie było.

Obfocę przed wyjazdem i z drogi będę wrzucac zdjęcia-do weekendu chcę na maxa wyjść z doniczek zeby moja mama rąk nie załamywała 'ile tego jest do wsadzenia i podlewania'
Tysiąc razy bardziej wolę ryć w tej ziemi niż pakować sie na urlop. Nie cierpię się pakować..
JoanNa 22:41, 06 sie 2025

olciamanolcia napisał(a)
Horta piękna ja już mam trzy sztuki Skyfall
Czekam na wrzesień bo ciekawam ich wybarwienia .

Justyna mi się tyyyle hortek podoba, póki są biale czy limonkowe..potem mam problem jak wchodzą w te czerwoności, no jakoś nie leżą mi te odcienie i tak kombinuję zeby były najmniej wybarwiające się odmiany-np Phantom, albo żeby szły w delikatne róże. A tej Skyfall tez jestem ciekawa
LIDKA 07:03, 07 sie 2025

Asia phantomy u mnie od zeszłego sezonu. Miałam byle jakie bez kwiata z marketu. Obcięłam wiosną po swojemu i są ładne i kwitną. Wysokość tak do uda.

Silverdolary też mam i ten kwiat mnie zachwyca. Ma Ładny kolor i kształt.

Jeśli chcesz liatr dużo to dziel. Teraz albo na wiosnę. Mam kilkanaście różowych, 4 wydałam juź i pochodzą od jednej sadzonki. Dorodna była i od razu kroiłam 2 lata temu a potem znowu.

Białe cebulki kupiłam z wyprzedaży , wyrosła 1/10. Jak jeszcze się wzmocni też będę dzielić. Lubię je i one pasują do wszystkiego.

Seslerie zetnij na jeżyka tym bardziej że wyjeżdżasz. To jej tylko dobrze zrobi.
LIDKA 07:06, 07 sie 2025

Wjazdowa kolista bardzo ładna. A trawnik ją podkreśla.

Grabami się nie martw. Myśle że one się korzenią. Obserwuje moje drzewa różne i zauwŻam że od 3-4 sezonu dopiero majá przyrosty.

Bardziej mnie martwi że one tak blisko kukurydzy a te pryskają pewnie wiosną na chwasty.
LIDKA 07:08, 07 sie 2025

P.s we wrześniu jade na 4 dni na urlop a już mnie boli głowa gdy myśle o pakowaniu