Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Chram

Zielony Chram

Kordina 10:55, 19 lut 2024

Kolor siwy w ogrodzie w ogóle nie razi, to kamienny kolor ciekawam tego efektu z czernią a,że udało się Wam rdest opanować? Ciekawe czy nie zostawił podstępnie rodziny na rozmnóżki w ziemi
Rumianka 10:56, 19 lut 2024

Już wiem, że będzie fajowo...bo w wykonaniu takich zdolnych łapek, jak Wasze, wszystko zamienia się w perełki... Przyjdzie wiosenna zieleń do pełnego efektu i będziemy piać z zachwytu...
Darecka 10:59, 19 lut 2024

Oby nie, przed nami jeszcze wykopywanie karp korzeni, postaramy się zrobić to dokładnie . Sylwia pisała, że u niej nie odbił po mocnym cięciu, więc daje mi to nadzieję, że ukatrupiliśmy go na amen
Darecka 11:00, 19 lut 2024

Jej, Eliza, aż się zarumieniłam, dziękuję za taką motywacyjną pochwałę
Rumianka 13:41, 19 lut 2024

Nie miałam nigdy Rdestu Alberta i o jego korzeniach nic mi nie wiadomo. Natomiast z korzeniami czarnego bzu oraz lilaka mieliśmy niezłą zagwostkę i przy wykopywaniu było tyle roboty, że ręce urobiliśmy po pachy...
AgaBoso 13:53, 19 lut 2024

Też miałam odpoczynek od elektroniki, mam nadzieję że w pracy się wyklaruje. Dobrze mieć w takich momentach kawałek zieleni, oderwać się można w miły sposób.
Darecka 09:18, 20 lut 2024

Heh Elizo zachciało mi się rewolucji to trza przecierpieć ewentualne konsekwencje . Po niedzielnym ogarnięciu przedogródka tak mnie mięśnie bolą na, za przeproszeniem, poddupiu z prawej strony, że utykam jak Quasimodo, aż musiałam trening odpuścić hahaha. Niby człowiek regularnie ćwiczy, ale to nie to samo, co intensywna praca w ogrodzie .

Aga damy radę w robocie, dzięki, mam fajny zespół. Najważniejsze, że jest w czym pogrzebać na zewnątrz, jak się człowiek zmęczy w ogrodzie, to rozterki z pracy bledną
Rumianka 09:58, 20 lut 2024

Mięśnie przydupne naciągają się przy takiej intensywnej robocie...miałam to samo, ale już minęło...Powodzenia pracusiu.
Kordina 10:54, 20 lut 2024

Ha, ha, ha, mięśnie przydupne - oryginalna nazwa
AgaBoso 14:08, 28 lut 2024

Cóż to za kwiaty?
Darecka napisał(a)
Skrzynki z kwiatami na przyszłe bukiety (dziebko za gęsto, ale człowiek uczy się całe życie ):

Czy goździki zawsze miałas z rozsad czy wysiewałaś kiedyś wprost do gruntu?
Darecka napisał(a)

I łączka po raz wtóry, tym razem do głosu dochodzą naparstnice i goździki żelazne: