Jak napisałam wcześniej ogród zrobił na mnie duże wrażenie, chociaż wcześniej trochę obawiałam się mojej reakcji. Zaskoczył mnie pozytywnie. Jest przemyślany w każdym calu, konsekwentny. Widać miłość do ogrodu.
Ja bardzo lubię takie klimaty Dla mnie super, bardzo mi się podoba Bardzo podobny ogród albo ten sam był pokazywany w programie, chyba Maja w ogrodzie ? Ale nie jestem pewna.
Gosia, ale fajną wycieczkę zorganizowałaś do obejrzenia, super ciekawy ogród, najpierw myślałam, że gdzieś w Azji chyba padał deszcz, pewno ogród w pełnym słońcu też wyglądałby zupełnie inaczej.
Podobał mi się ten ogród, dlatego go zapamiętałam tak jak napisałaś, wszystko zagospodarowane, no i te cieniste zakątki, ja takie akurat bardzo lubię, hosty, paprocie i ten mech, nawet na stoliku, wszystko dopasowane Fajnie, że go pokazałaś
Gosia, wspaniałe ozdoby wykonałaś z koleżankami, podziwiam talent i przede wszystkim cel, jesteście wspaniałe.
Ogród, który zwiedziłaś bardzo mi się podoba, od razu po pierwszych zdjęciach przypomniałam sobie te cieniste zakątki z programu Mai, ogród bardzo oryginalny.
Ogród jest niesamowity. Pełen zakamarków i nieoczywistych miejsc. Tak akurat byłam tak w trakcie największych ulew w Polsce we wrześniu. Udało mi się go zwiedzić pomiędzy deszczami.
Ciekawe jak wygląda podczas słonecznego dnia. Może uda mi się jeszcze go odwiedzić?
Każdy zakątek zagospodarowany. I za każdym razem jak oglądam zdjęcia to widzę nowe szczegóły.
Zrobiłam mało zdjęć. Inaczej musiałabym zając chyba całą pamięć.
Dziękuję za uznanie.
Taaak, ogród bardzo oryginalny
Połowa stycznia.
I nagle pojawił sie śnieg. Dziwna sprawa.
Nawet nie przypuszczałam, że będe cieszyła się ze śniegu. Kiedyś o tej porze roku to była normalna sprawa i wtedy marzyłam o ciepłym lecie. Teraz coraz bardziej boję się ciepłego lata...