Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Gosi

Ogródek Gosi

Margo2 21:50, 07 sty 2025

Margo2 21:52, 07 sty 2025

Margo2 21:56, 07 sty 2025

Jak napisałam wcześniej ogród zrobił na mnie duże wrażenie, chociaż wcześniej trochę obawiałam się mojej reakcji. Zaskoczył mnie pozytywnie. Jest przemyślany w każdym calu, konsekwentny. Widać miłość do ogrodu.
Basieksp 22:28, 07 sty 2025

Ja bardzo lubię takie klimaty Dla mnie super, bardzo mi się podoba Bardzo podobny ogród albo ten sam był pokazywany w programie, chyba Maja w ogrodzie ? Ale nie jestem pewna.
Basieksp 22:29, 07 sty 2025

Zdublował mi się wpis Pozdrawiam serdecznie
Margo2 22:40, 07 sty 2025

Masz rację. Ten ogród był pokazywany przez Maję.
Masz dobrą pamięć
Kordina 00:08, 08 sty 2025

Gosia, ale fajną wycieczkę zorganizowałaś do obejrzenia, super ciekawy ogród, najpierw myślałam, że gdzieś w Azji chyba padał deszcz, pewno ogród w pełnym słońcu też wyglądałby zupełnie inaczej.
Basieksp 11:31, 08 sty 2025

Margo2 napisał(a)
Masz rację. Ten ogród był pokazywany przez Maję.
Masz dobrą pamięć

Podobał mi się ten ogród, dlatego go zapamiętałam tak jak napisałaś, wszystko zagospodarowane, no i te cieniste zakątki, ja takie akurat bardzo lubię, hosty, paprocie i ten mech, nawet na stoliku, wszystko dopasowane Fajnie, że go pokazałaś
Alija 00:00, 09 sty 2025

Gosia, wspaniałe ozdoby wykonałaś z koleżankami, podziwiam talent i przede wszystkim cel, jesteście wspaniałe.
Ogród, który zwiedziłaś bardzo mi się podoba, od razu po pierwszych zdjęciach przypomniałam sobie te cieniste zakątki z programu Mai, ogród bardzo oryginalny.
Margo2 22:08, 12 sty 2025

Kordina napisał(a)
Gosia, ale fajną wycieczkę zorganizowałaś do obejrzenia, super ciekawy ogród, najpierw myślałam, że gdzieś w Azji chyba padał deszcz, pewno ogród w pełnym słońcu też wyglądałby zupełnie inaczej.

Ogród jest niesamowity. Pełen zakamarków i nieoczywistych miejsc. Tak akurat byłam tak w trakcie największych ulew w Polsce we wrześniu. Udało mi się go zwiedzić pomiędzy deszczami.
Ciekawe jak wygląda podczas słonecznego dnia. Może uda mi się jeszcze go odwiedzić?
Basieksp napisał(a)

Podobał mi się ten ogród, dlatego go zapamiętałam tak jak napisałaś, wszystko zagospodarowane, no i te cieniste zakątki, ja takie akurat bardzo lubię, hosty, paprocie i ten mech, nawet na stoliku, wszystko dopasowane Fajnie, że go pokazałaś

Każdy zakątek zagospodarowany. I za każdym razem jak oglądam zdjęcia to widzę nowe szczegóły.
Zrobiłam mało zdjęć. Inaczej musiałabym zając chyba całą pamięć.

Alija napisał(a)
Gosia, wspaniałe ozdoby wykonałaś z koleżankami, podziwiam talent i przede wszystkim cel, jesteście wspaniałe.
Ogród, który zwiedziłaś bardzo mi się podoba, od razu po pierwszych zdjęciach przypomniałam sobie te cieniste zakątki z programu Mai, ogród bardzo oryginalny.

Dziękuję za uznanie.
Taaak, ogród bardzo oryginalny

Połowa stycznia.
I nagle pojawił sie śnieg. Dziwna sprawa.
Nawet nie przypuszczałam, że będe cieszyła się ze śniegu. Kiedyś o tej porze roku to była normalna sprawa i wtedy marzyłam o ciepłym lecie. Teraz coraz bardziej boję się ciepłego lata...