Piękny ten ogród taki oryginalny,lubię takie klimaty cienistych rabat ale bez metalowych elementów w ogrodzie np.wanna itp. I piękna zima w Twoim ogrodzie
Ja przez kilka lat jeździłam zimą na letnich oponach.(Wiem, że to niebezpieczne, ale tak wyszło) Uwierz mi, że to była najlepsza szkoła jazdy. Teraz taka pogoda to pikuś.
Kominek jest super
Każdy lubi to co lubi
Ja nie przepadam za takimi bardzo cienistymi ogrodami. Czuje się przytłoczona tym co nade mną.
Ale w tym ogrodzie spodobała mi się ta masa różnych drobiazgów, które odwracały uwagę od tego co na górze.
Mam lekką klaustrofobię
Też lubię zaleganie przy kominku, zwłaszcza z książką chyba za to i za ten czas lekkiego odpoczynku w miarę lubię tą porę roku, zdecydowanie białe wolę za oknem niż tą szarość, ale za dużo białego to też nie dobrze, no ale nie dogodzi się tak, żeby było w sam raz
Gosia wszystkiego najlepszego na ten rok
Gosiu, dopiero odnalazłam Twój wątek. Zdolne łapki masz. I do ozdób, obrazów i do ogrodu.
Twój ogród to taki tajemniczy jest, pełen ukrytych stylowych detali. Gąszcz po prostu. Piękny gąszcz.
Alu, dlatego nie narzekam na zimę. Oczywiście wolałabym ciepełko i kolor w ogrodzie, ale wolę już biel niż szarość
Monia, jakbym czytała o sobie.
Zima to dla mnie zwolnienie tempa. Chociaż mam wrażenie, że ostatnimi czasy nawet zima nie daje mi wytchnienia takiego jakiego bym chciała.
I ja Tobie życzę wszystkiego najlepszego
Miło mi, że wpadłaś do mojego ogrodu.
Dziękuję za miłe słowa.
Nie wiem, czy mój ogrod to pełen ukrytych detali. Mam wrażenie, że wszystko widać jak na dłoni. Mam tylko kilka takich miejsc na przykład ścieżkę.
Miło mi, że wpadłaś do mojego ogrodu.
Dziękuję za miłe słowa.
Nie wiem, czy mój ogrod to pełen ukrytych detali. Mam wrażenie, że wszystko widać jak na dłoni. Mam tylko kilka takich miejsc na przykład ścieżkę.
A widzisz, a na zdjęciach ogród wygląda na gęsty, zarośnięty, tajemniczy. Magia fotografii.
Gosiu, fajne zdjęcia z tego cienistego ogrodu. Choć ja nie przepadam za nadmiarem elementów dekoracyjnych, to do tego miejsca pasuje. Potrafię podziwiać i docenić inność, choć u siebie bym tak nie robiła.
U mnie nie ma aż tak cienistych, wilgotnych miejsc.
Tak, zdjęcia potrafią kłamać. Chociaż akurat właścicielka ogrodu poniżej (Aprilka)robi magiczne zdjęcia, które zgadzają się w 100% w realem.
Zgadzam się z Tobą. Ja też nie potrafiłabym aż tylu dekoracji u siebie umieścić i też nie lubię zbyt cienistych ogrodów. Dlatego tak lubię Twój. Jest w sam raz.
Za to Iza jest tamtym zachwycona. Ona lubi takie klimaty, chociaż sama ma zupełnie inny ogród.
Musimy się u niej spotkac w tym roku. Sporo pozmieniała.