Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Makao 17:27, 01 wrz 2025

Pierwsze słyszę o Godzinie duszpasterskiej w kościele.
Judith 17:36, 01 wrz 2025

Hehe, ja nie musiałam dziecia wypisywać z religii, bo nigdy nie był na nią zapisany .

W przypadku Twojej córki - IV klasa liceum to dobry moment na wypisanie, co już sama może zrobić.
W liceum mojego dziecia prawie wszyscy (poza dosłownie kilkoma) nauczyciele są po 70 roku życia, z czego sporo grubo po 70. Ściągani w trybie pilnym z emerytury, gdy mnóstwo nauczycieli odeszło z zawodu. Niestety metody i stosunek do ucznia mają jak w czasach swojej młodości… Odliczamy do końca tej męki (też IV klasa).
Kontonaogrod 17:56, 01 wrz 2025

Podejrzewam że to pomysł/wymysł naszej szkoły, pewnie niespecjalnie popularny...

To szkoła prowadzona przez księdza dyrektora, katolicka i fundacje niby publiczna ale mają więcej pieniędzy i lepiej płacą nauczycielom. I do tej pory było super nauka naprawdę na wysokim poziomie część nauczycieli akademickich z uniwersytetu jagiellońskiego itp. Mundurki i dyscyplina, mniej palenia po kątach zero tolerancji dla dragów itp.

Znaczy serio nie ma nauczycieli skoro nawet lepszą kasą nie mogą nikogo ściągnąć bo wszyscy mają maks godzin i więcej…

Z religii nikt nie jest wypisany z w/w powodu bo wiedziały gały co brały. I niech mają i trzy religie w tygodniu (młoda ma swój mózg), póki biologia, chemia i matma były na poziomie pozwalającym większości klasy dostać się na medycynę. .. a tu klops, czwarta klasa i takie buty. Choć to dodatkowy przedmiot pewnie można się z niego wypisać (bo to nie religia)…

Rok prywatnych korków i tyle. Tylko po cholerę im ta godzina w kościele? Chyba że ksiądz chemii będzie uczył? w sobotę zebranie, będzie dym
Kontonaogrod 17:58, 01 wrz 2025

Sailor’s Blue od Beckersa warstwa pierwsza

Dąb udawany chyba ok??? Próbnie rozłożony na podłodze…

Kontonaogrod 08:55, 02 wrz 2025

Kurczę jakie to wielkie

Kontonaogrod 10:26, 02 wrz 2025

Kontonaogrod 14:21, 02 wrz 2025

Kiwi i wegierka

Kontonaogrod 16:46, 02 wrz 2025

Mamy meble w domu

Agatorek 18:14, 02 wrz 2025

Ładnie ten niebieski wychodzi na ścianie
Kontonaogrod 18:28, 02 wrz 2025

Dziecia pokój według życzenia cała reszta domu jest biała może kiedyś nas weźmie na kolor ale póki co biały to jest to

Mój bunkier zbliża się do końca wykańczania

Powoli mogę go zapełniać, pierwsza warstwa słoików już