Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Syla 08:30, 28 wrz 2012

agniecha973 napisał(a)
My się tu wszyscy nawzajem tak adorujemy, nie inaczej
Poczytałam w wątku u Any o Twojej złości na powolność, niemoc, ciemności, niewydajność. Mi to się dopiero wydaje, że ja to tak powolna jestem, ze nie ma takich jak ja. Gdzie nie zerkniesz tam piękne rabaty, a ja ciągle w tym samym miejscu Dalej setki cebul do posadzenia, dalej ileś tam roślin w doniczkach, dalej nie wyplewione, ziemniaki w polu...

ooooo widzisz ....ja ziemniaków w polu nie mam i dlatego więcej kolorów na rabatach ... Kochana nie można od razu wszystko .... Masz tego dużo za dużo do obrobienia .... Pamiętaj o tym! Adoracja to wspaniały wyczyn na tym forum i to akceptuję choć nie popadam w samouwielbienie
Poczekam na inne barwy Kassandry buziak
Madzenka 19:58, 28 wrz 2012

Aga założenie ogrodu jest baaardzo pracochłonne, nawet maly ogród możesz latami zakładać
Ja mam wielokrotnie mniejszy ogród niż Ty a ponad rok dzień w dzień za wyjątkiem zimy w nim sadziłam. To ciężka harówka!!! Ale nadejdzie dzień gdy uznasz, że już prawie prawie, jest założony i znów postanowisz zmieniać
Bogdzia 20:01, 28 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Aga założenie ogrodu jest baaardzo pracochłonne, nawet maly ogród możesz latami zakładać
Ja mam wielokrotnie mniejszy ogród niż Ty a ponad rok dzień w dzień za wyjątkiem zimy w nim sadziłam. To ciężka harówka!!! Ale nadejdzie dzień gdy uznasz, że już prawie prawie, jest założony i znów postanowisz zmieniać

Święta prawda. Pozdrówka.
agniecha973 20:37, 28 wrz 2012

Ale ja nie narzekam. Po prostu czasem jak porównam (a tego nie wolno robić) to mam nerwa i tyle. Ale ze mnie taki typ, że sobie ciągle roboty szukam i nie wyrabiam. Tego chyba nie zmienię.
ewalm 21:08, 28 wrz 2012

agniecha973 napisał(a)
o! Ewa ma wątek! Jutro pobuszuję.

O, jaka bystra!
już chyba z tydzień!
agniecha973 21:12, 28 wrz 2012

popcorn 22:01, 28 wrz 2012

Aga nie porównuj, bo się można pochlastać! Ja podziwiam, a potem wracam do mojego grajdołka i cieszę się że coś upiększam
Świetnie u Ciebie, masz mało czasu a sporo do obrobienia, trzebaby nie pracować, nie mieć dzieci za to mieć mnóstwo siły i pieniędzy...i mniejszą działkę, bo zrobisz w jednej części, a druga w międzyczasie zarośnie... u mnie tak jest, a co dopiero na Twoich hektarach!
dobrej nocy!
Elfik 22:11, 28 wrz 2012

agniecha973 napisał(a)
Ale ze mnie taki typ, że sobie ciągle roboty szukam i nie wyrabiam. Tego chyba nie zmienię.
Jakbyś szukała kogoś do pary, to weź mnie
andziulka 19:42, 30 wrz 2012

Agnieszko, masz piękną żurawkę Kassandrę. Mam podobną kolorystycznie, ale nie ma takich karbowanych liści. Teraz będę szukać takiej jak Twoja
Pozdrawiam
agniecha973 20:11, 01 paź 2012

Pozdrawiam miłych gości