Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

agniecha973 22:58, 16 lis 2012

Zaraz się okaże, że Ewalm na jednym styropianie pływała z Magnolii M
Urszulla 23:01, 16 lis 2012

Jaki ten świat jest mały
Jabłuszko w szronie urokliwe i cały ogród u mnie dziś był też słonecznie zaszronionyPozdr.
hanka_andrus 23:05, 16 lis 2012

Pozdrowienia z trzema trójkami!
Zaglądam,podsłuchuję........
ewalm 23:15, 16 lis 2012

a jakże
tak, to 107.

nie pływałam na styropianie

ale kolega raz skoczył do Smródki z mostku a potem poszedł zadzwonić po pogotowie, żeby go zabrało. Z tego automatu pod sklepem, co to go już nie ma, bo teraz tam jest wieżowiec z Biedronką na dole.
agniecha973 23:27, 16 lis 2012

Dasia napisał(a)
Ja w dzieciństwie nawlekałam tytoń, plewiłam buraki, wiązałam zboże w snopki. Moje dziecko nie będzie miało takich wspomnień

Magnolio wrzuciłam do mnie zdjęcie tej trawki, co do której są wątpliwości.

Moi chłopcy dzięki temu, że na wsi mieszkają wiedzą jak wyglądają sianokosy, żniwa, wykopki i chętnie w tym uczestniczą, bo traktorem można pojeździć i wiązki poprzewalać, zboże na strych przesypać itp. Na razie latają do wujka chętnie, wręcz mają pretensje jak nie zostaną o takich pracach poinformowani.
agniecha973 23:35, 16 lis 2012

Anna studio, oj szron pięknie ozdabia, ale niestety mało przyjemny z niego drań. Miałam wrażenie, że po moim ogrodzie królowa śniegu się przespacerowała.

Dominiko, taka pochwała z Twojej strony, to baaardzo duże wyróżnienie. Staram się, ale trochę po omacku. Może kiedyś bardziej świadomie coś porobię. Na razie mam plan pobawić się ustawieniami w swoim małym Canonku, bo w nim można przełączyć na tryb manualny i wszystkie ustawienia samodzielnie zaprogramować. Muszę zobaczyć czy będzie coś z tego wychodzić, wiesz taki pierwszy krok w kierunku lustrzanki.
agniecha973 23:44, 16 lis 2012

Urszulo, a gdzie zdjęcia z zaszronionego ogrodu? Zaglądałam i o polowaniu na myszkę poczytałam.

Haniu, każdy powód, żeby poświętować jest dobry. Dziś u Joli szykuje się balanga i to z pełnym barkiem
Kuklik 23:49, 16 lis 2012

Parę dni mnie nie było...piękne zdjęcia..pozwól, że powtórzę je...

Śliczna jesień u Ciebie
agniecha973 23:59, 16 lis 2012

Izo, dziękuję.Spodobało mi się ostatnio robienie zdjęć i chodzę po krzakach z aparatem, a to słonko wraz ze szronem dało ładne efekty. Wydaje mi się, że w wielu przypadkach i tak zdjęcia nie oddały klimatu. Nie wstawiałam niektórych, bo nie było tego efektu co w realu.
To zdjęcie co prawda było, ale w rzeczywistości efekt światła i cienia na tym krzaczku był dużo ciekawszy, wręcz niesamowity, ale tylko przez chwilę. Tu lepszy fotograf by się przydał.

jagoda99 05:18, 17 lis 2012

Witam Agnieszko
Kolory przepiekne no nie do opisania az sie serce raduje.
Wlasciwie wpadlam sie tylko przywitac ale te piekne widoki OOOOOOOOOOOOOH
powodzenia