Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

agniecha973 23:06, 28 gru 2011

agniecha973 00:11, 29 gru 2011

To ja jeszcze swoją chojkę wkleję. Chojka jak chojka, ale jaki stojak mój M wykonał! Postanowiłam, że go pochwalę, bo jest za co. No nie! Nie zrobiłam samego stojaka, a tu nasz znak ogrodowiska stojak zasłonił

Sebek 12:25, 29 gru 2011

Wkleiłem w wątku o choinkach - a stojak widać - piękny

I nawet widzę palmę na kółkach
aguniada 09:02, 31 gru 2011

Agnieszko, obejrzałam Twoje włości i cały dobytek (dzięcię, zwierzęta )... widzę, że pomaga Ci wiele życzliwych osób z ogrodowiska w tworzeniu ogrodu i ja również będę w tym kibicować... jest coraz ładniej, a Ty jesteś tytanem pracy
anula_wn 09:48, 31 gru 2011

Agnieszko, mówią z nowym rokiem nowym krokiem.... zostawmy więc za sobą to co złe, nieudane, smutne.... bawmy się w tę szaloną noc, by nowy rok powitać z radością, uśmiechem i nadzieją wszelką, że będzie lepszy, ba najlepszy ! życzę Ci by spełniały się marzenia te duże i małe, by życzliwi ludzie byli zawsze obok Ciebie , a na drogach Twojego życia zielone światło niech Cię prowadzi do szczęścia i realizacji marzeń !

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
agniecha973 20:31, 01 sty 2012

Anulo, dziękuję serdecznie za życzenia.

Wszystkim odwiedzającym mnie od czasu do czasu życzę po prostu szczęśliwego Nowego Roku 2012. Zauważcie, że mamy jeden dzień gratis od roku, więc można więcej zdziałać w ogrodach.
jotka 20:36, 01 sty 2012

Agnieszko, szczęśliwego, spełniającego pokładane w nim nadzieje
Nie robię postanowień noworocznych, no może jedno malutkie - że ten darowany dodatkowy dzień przeznaczę na wypoczynek, a nie na pracę No chyba, ze jak wielu z nas nie uda mi się dotrzymać obietnicy danej sobie ....
agniecha973 20:36, 01 sty 2012

A tak spędziłam sylwestrowy dzionek:
Podbudowana pracą w ogrodzie sprzed kilku dni wyruszyłam znowu poćwiczyć kanciki. Pokażę Wam jedną z moich rabatek, ale uwaga, ci którzy mają wypielęgnowane ogródki lepiej niech usiądą przed oglądnięciem zdjęć. Żeby był czas na zajęcie miejsca wkleję zdjęcia w nowym poście. Wiem, że wygląda to fatalnie, ale musicie zrozumieć, że życie czasem nie pozwala na pielęgnację ogrodu Trzy lata bez pielęgnacji zrobiło swoje. Ale jak widać gorzej już być nie może, a to znaczy, że idzie ku lepszemu.
agniecha973 20:52, 01 sty 2012

Niestety nie mam czym was zauroczyć, w przeciwieństwie do większości Waszych ogrodów, ale jeszcze będzie przepięknie...
Tak było:

No a po 2 godzinach pracy trochę się zmieniło. Niestety usuwanie takich kęp chwastów jest bardzo czasochłonne, ale śmieję się, że jak zima dalej pozwoli, to do wiosny pierwsze plewienie będę miała za sobą Mam nadzieję, że na wiosnę jak wyjdą z ziemi hosty i pojawią się listki na krzaczkach, będę mogła pokazać coś ładniejszego.

Sebek 21:29, 01 sty 2012

Ooo - cegłę widzę

Kanciki fajnie wyszły - na wiosnę musisz tylko niziutko ściąć trawnik - wtedy będzie się zagęszczać

Z tyłu widzę rh - oberwij mu te zeschłe liście, a juce w tle wytnij kwiatostany

A tą obwódkę wystarczy tylko ładnie przyciąć - już będzie piękna.