Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

magnolia 22:41, 31 paź 2013

masz rację, jak nie będzie za gęsto to będą ładne fale, nie zakłóci się ten rytm.
agniecha973 13:16, 01 lis 2013

OK. To tylko tymczasowo je tam powtykam, uzupełnię ubytki a resztę jak już się będzie robić ciasno wysadzę gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie Najwyżej podhoduję i wystawię na all, będzie na nowe roślinki.
Bogdzia 19:30, 02 lis 2013

Zaglądam , zaglądam i nie mam nic do powiedzenia bo miedzy Twoje rozmowy z Magnolią wtryniac sie nie bede , nie ta wiedza.Pozdrawiam Was serdecznie.
butterfly 15:54, 03 lis 2013

Pozdrawiam niedzielnie

Ja moje Goldmound wszystkie wystawiam na all wiosna bo mi sie nie bardzo podobają.... a najbardziej nie podoba mi się to częste cięcie żeby ładnie wyglądały...
Pszczelarnia 15:19, 05 lis 2013

Jakoś brak mi ruchu na Twoim wątku? Owocówka dosadzona?
Pszczelarnia 15:21, 05 lis 2013

butterfly napisał(a)
Pozdrawiam niedzielnie

Ja moje Goldmound wszystkie wystawiam na all wiosna bo mi sie nie bardzo podobają.... a najbardziej nie podoba mi się to częste cięcie żeby ładnie wyglądały...

Mowa o tawułach? Tych żółtych z różowymi kwiatkami - i ja przestałam być ich zwolenniczką ale nie mam alternatywy dla "pod brzozami" - jak wiesz myślę nad tym i do wiosny cóś wydumam.
popcorn 15:27, 05 lis 2013

zaglądam, pozdrawiam!
agniecha973 18:44, 05 lis 2013

Dziewczyny, próbuję trochę odwyknąć od forum, bo zjada mi za dużo czasu.
Pracuję w ogrodzie gdy pogoda pozwala. Plewię, przesadzam, wtykam cebulki...
Owocowych nie dosadzałam poza dwoma krzakami jagody kamczackiej i jeżynami Polar, Gazda i nn. Chciałam dosadzić czarnej porrzeczki, bo co roku dokupuję, ale coś nie mogę namierzyć w okolicy.

Na tawułę Goldmound nie narzekam, na razie spełnia moje oczekiwania. Te, które miałam zamiar wystawić na all, to nadprodukcja własnych sadzonek powstałych po pierwszym cięciu, ale one na razie są małymi patyczkami, więc jeszcze jeden sezon muszą u mnie podrosnąć, żeby się do czegokolwiek nadawały.

Pozdrawiam.
Pszczelarnia 19:59, 06 lis 2013

Ja też pozdrawiam, trawiasto (nasza ulubiona sesleria - postanowiłam nie robić pustych wpisów, tylko twórcze i pożyteczne):

ewalm 20:55, 06 lis 2013

Dzisiaj jadąc Mostem Pólnocnym zauważyłam fajne kępy trawy, rosnace przy barierkachna przystanku 'Prozy'. To "przypadkowa" trawa, nie żadne nasadzenia, ale fajnie wygląda. Nigdy tam nie wysiadam, ale nie wiem czy nie zrobię tego specjalnie, żeby pooglądać z bliska. Niech no się tylko manewry w Drawsku skończą, co pozwoli mi wracać do domu z mniejszym pośpiechem..
Aga, tylko nie zrezygnuj z forum, przypadkiem. Juz Agata zanikneła.. A musi być jakaś stałość we wszechświecie.