Po co je chcesz dzielić? On u mnie po 2 latach były już wielkie, co roku sobie rozdzieliszm teraz daj im żyć i przyjedż do mnie po następne sadzonki Lubię stella bo kwitną od końca maja do września i mają fajne ciemnozielone liście
Będę dzielić, żeby dużo było. Podzielę teraz, to do jesieni każda sadzonka zmężnieje i na wiosnę będzie można znów rozdzielić. Magnolia napisała, że wszystko ma być zanurzone w liliowcach.
To się cieszę, że dobre .Bardzo, bardzo lubię łubin. Liście mi się podobają.
Pracuję No i wakacje, trzeba zagospodarować jakoś dzieci. To pochłania razem mnóstwo czasu. Ale czasami zaglądam na O.
Prawie ogarnęłam moją działeczkę owocowo-kwiatową Mam cały łan rudbekii z gailardią, przetykanej kostrzewami - ładnie to wygląda, niestety kostrzewa sieje się jak szalona (jest w tej rabacie spontaniczną przybłędą z trawnika najpewniej).Jesienią do renowacji. 90 % roślin z Niemiec posadzonych na części zacienionej. I heroicznie utrzymuję w stanie prawie odchwaszczonym jedyne wolne miejsce na działce - do obsadzenia różami jesienią. Szkoda, że nie mam tego wszystkiego za drzwiami domu - ale fajnie, że w ogóle jest
No i mamy już pozwolenie na budowę
Gratuluję wakacji , ja jeszcze nie byłam, chyba dopiero w sierpniu dłuższy urlop.
Fajne sprawozdanie. Nie byłam dawno u Ciebie na wątku, muszę sprawdzić czy są jakieś zdjęcia. Jeśli nie, to może coś wrzucisz, choćby wspomnienie z niemieckiego ogródka na polskiej ziemi
Ciekawią mnie róże, które wybierzesz, albo może już wybrałaś.
Pozwolenie na budowę to jest coś! Teraz ja gratuluję!
Zaglądaj i odezwij się czasem.