Może właśnie dlatego, że jest nożowy, radzi sobie z miskantami. Też by mi się taki przydał Na razie mam więcej miskantów niż gałęzi, ale kiedy drzewka podrosną może być odwrotnie.
Piękna ta wiśnia, faktycznie jest tak wysoko zaszczepiona? Ja poluję na nią ale musi być koło 1,5 m zaszczepiona. Kratka miscantowa extra! Ja dzisiaj oddałam na bio wszystkie miscanty, całe szczęście zabrali nawet chochoły które się do worów nie zmieściły. Mam jeszcze cały taki wór na ścinki ogrodnicze i to przesypię do sąsiada, może chociaż trochę powstrzyma pokrzywy.
Dopiero dziś zauważyłam wątek, więc wpadam z opóźnieniem
Rozdrabniacz mi się właśnie marzy taki, żeby mi miskanty pociął. Sieczkarnia taty okazała się niesprawna. Chciałabym te miakanty jako ściółkę w szklarni wykorzystać właśnie. Idę poczytać o tym Twoim modelu rozdrabniacza
Do cięcia traw kupiłam w ubiegłym roku ten sprzęt
Na razie jestem zadowolona, nie wiem jak będzie za kilka lat
Jak szukałam jakichś wskazówek co kupić, wszyscy zwracali uwagę głównie na moc sprzętu. Ten jest na aku 18V i to jest chyba na przydomowy ogród właściwy wybór
Miło mi Cię widzieć
Ten mój dosyć drobno sieka, w przypadku gałęzi to jest super, bo idealnie nadaje się do wysypania. Najgrubsze go cięłam, to gałęzie jeżyny, takie solidne 3cm.
Miskant - na wolnym powietrzu bałabym się, że go zdmuchnie, ale w szklarni chyba takich przeciągów nie ma
Tu jeszcze sieczka miskantowa z 1 zł dla lepszego złapania skali
Cieszę się, że coś wnosi
Z AL-CO mamy podkaszarkę elektryczną i tak, mąż zatwierdził zakup tego rozdrabniacza między innymi kierując się doświadczeniem z podkaszarką