Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

mrokasia 14:48, 24 lip 2026

Iwonka napisał(a)
Kasiu dziękuję za odwiedziny, pogaduchy nie tylko ogrodowe i foto relację z mojego ogrodu i Dziewczyn.
Niesamowicie się wszystko rozrosło, szczególnie u Madzi, u której też będę w niedzielę
A ty byłaś u Tamaryszka, jak fajnie
Przeczytałam kiedyś cały jej blog, niesamowite ma te zakątki, super zobaczyć po przerwie tak bujny ogród.

Iwonka, buziak wielki!
mrokasia 14:49, 24 lip 2026

Margo2 napisał(a)
Kasia, zrobiłaś zdecydowanie ładniejsze zdjęcia i u Kapiasów i u Izy.
Musze wywalić telefon
Szkoda, że nie udało mi się na spokojnie obejrzeć twojego ogrodu.
Muszę nadrobić

No właśnie sama jestem zaskoczona tymi zdjęciami. Z mojego własnego ogrodu nie wychodzą takie ładne .
Ogrodu nie zwijam, czeka na Ciebie .
mrokasia 14:52, 24 lip 2026

Ćma bukszpanowa w natarciu, pierwszy raz w tym sezonie. A tu jak na złość leje. Może się przejaśni do wieczora to zrobię oprysk, a jak nie to jutro rano o ile mi gąsiennice nie zdążą zeżreć krzaczków…
Eupraksja 22:40, 24 lip 2026

Kasia, ale fantastyczny to musiał być wyjazd ogrodowy! Zdjęcia ogrodów dziewczyn dopiero zobaczę, u Ciebie te z pokazowego ogrodu Kapiasów - nigdy o nim nie słyszałam! - robią wrażenie, widać tam multum włożonej pracy i niezwykłą mnogość roślin. Doceniam i podziwiam, nawet jeśli to chyba nie moje klimaty
ajka 23:06, 24 lip 2026

A widzisz trzeba było nie sadzić bukszpanów to byś nie miała ćmy Haha. U mnie ani jednego.