Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

mrokasia 21:40, 02 sie 2026

Gosialuk napisał(a)
Kasia ładnie, ładnie - nie wiem co ty chcesz. Zakupy fajne, ale uważaj na odętkę. Ona lubi wilgoć i pierwsza reaguje na braki wody w glebie. Rozchodzi się też rozłogami. Z rdestu będziesz zadowolona.

Gosia, wiesz jak to jest, na zdjęciach wielu rzeczy nie widać .
mrokasia 21:40, 02 sie 2026

Basieksp napisał(a)

Lubię sobie wybierać, zdjęcia, które mi się najbardziej podobają, a tu właściwie wszystko mi się podoba

Basiu, cmok!
mrokasia 21:41, 02 sie 2026

Margo2 napisał(a)
Tak, widzimy się za tydzień
Już nie mogę się doczekać.
W tym roku bedziesz drugą osobą, która mnie odwiedza.
Jakaś posucha.

Bo Ty ciągle poza domem .
mrokasia 21:42, 02 sie 2026

Iza, piękne fotki, dzięki .

mrokasia 21:43, 02 sie 2026

Judith napisał(a)

Hehe, odrobinę . Ten brak planów na ten sezon mnie wykończy

Brak planów jest bardzo niebezpieczny, miałam tak w zeszłym roku .
mrokasia 21:45, 02 sie 2026

Trochę podrasowałam mini rabatkę przy drzwiach kuchennych .
Basieksp 00:07, 03 sie 2026

UrsaMaior napisał(a)
U Mrokaśki pięknie jest!

Nawet bardzo A zdjęcia jakie piękne
UrsaMaior 00:10, 03 sie 2026

Dziękuję, fotki nie oddają tej soczystości
TAR 09:57, 03 sie 2026

Cudnie jest, Kasia co zmienilas na kuchennej? Masz przed i po?
Patrycja_KG_Lu 11:01, 03 sie 2026

Dziękuję jeszcze raz za przemiłe spotkanie. To był jeden z tych spontanicznych pomysłów w stylu: "A może kawa?"... a skończyło się na dłuższym pobycie w ogrodzie, że omal nie spóźniliśmy się na godziny otwarcia Ogrodowiska u Danusi. Bardzo dziękuję za otwartość i gościnność. Ogród na żywo ma zupełnie inny klimat niż na zdjęciach. No i chyba największym zaskoczeniem było to, że w niedzielę biegałaś jeszcze z widłami po ogrodzie, wykopując dla mnie zawilce. Takie gesty zostają w pamięci na długo.

A zdjęcia, które wrzucam, niestety nie oddają w pełni klimatu tego miejsca. Robione w samo południe, więc światło było wyjątkowo ostre. Na żywo jest zdecydowanie więcej kolorów, faktur, nastroju i tych wszystkich uroczych zakamarków, które odkrywa się dopiero podczas spaceru.

Patrycja. Tworzę ogród bylinowo-trawiasty Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały (okolice Lublina), a także mam Pomidorowy Zawrót Głowy. Skrócona historia ogrodu i każdej z rabat w formie zdjęciowej w wizytówce.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies