Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Bajki przyrodnicze

Bajki przyrodnicze

Mala_Mi 08:10, 29 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Na tle błękitu nieba nowe ptasie mieszkania
mamy dzis dla sikorek za darmo do rozdania.

Cudnie.. napatrzeć się nie mogę i na bogatkę i na budki.... a dziś i u nas błękit się pokazał......... i szron
gaby3003 12:48, 29 gru 2012

...uffffffff......i to już ....koniec......
dech mi zaparło
mowę odjęło.....po tak dużej dawce BAJEK...... niesamowitych, wspaniałych.......
..o różyczkach
o rudziku....
o kanni.....
o gąsienicach....motylach...
.....lesie bukowym...o.....
BOŻENKO, jesteś wielka....
prosimy o więcej.....
eliza3 15:31, 29 gru 2012

Bożenko, wszystko przeczytałam bardzo dokładnie, oczywiście doceniłam wartości artystyczne i praktyczne. Artystyczne oczywiście podziwiam, bo jesteś w tym niezrównana, a praktyczne przedstawiłam M, dałam za przykład, przedstawiłam sposób wykonania... teraz pozostało mi czekać, aż pomysł nabierze mocy urzędowej i doczeka się realizacji.
Serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 15:40, 29 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
Bożenko, ślicznie to robisz jeśli gdzieś nie trafie i nie napiszę to wiedz, że i tak mi się wszystko podoba

Danusiu mnie nie chodzi o chwalenie bo akurat ja tego nie lubię i czuje się wtedy głupio, ale chodzi mi o jakiś drobny sygnał że chcecie zebym pisała że nie znudziło sie Wam. Pozdrawiam.
Bogdzia 15:44, 29 gru 2012

asc napisał(a)
Bożenko... to jeszcze jedno pytanie.... kto mieszka w takich budkach..... I teraz im sie wiesza budki???? Widziałam takie brzozowe, jak wasze w sklepie... może na początek bym kupiła, co prawda my czekamy, aż drzewa urosną, bo jeszcze za małe na budki, ale na klonie już by powiesił....

Aniu te które robilismy to głównie dla sikorek modraszek bo one włażą przez małe otwory, dla bogatek trzeba wiekszy otwór, dla szpaków jeszcze wiekszy. masz rację takie budki są w sprzedaży i nawet nie sa drogie, ale mój m chyba z nudów sie za ta robotę wziął.Możesz je powiesic również na budynku lub na wysokiej tyczce.
Bogdzia 15:45, 29 gru 2012

asc napisał(a)

Na tle błękitu nieba nowe ptasie mieszkania
mamy dzis dla sikorek za darmo do rozdania.

Cudnie.. napatrzeć się nie mogę i na bogatkę i na budki.... a dziś i u nas błękit się pokazał......... i szron

U mnie po tym wczorajszym błękicie było -8 stopni i gruby szron.
Bogdzia 15:46, 29 gru 2012

gaby3003 napisał(a)
...uffffffff......i to już ....koniec......
dech mi zaparło
mowę odjęło.....po tak dużej dawce BAJEK...... niesamowitych, wspaniałych.......
..o różyczkach
o rudziku....
o kanni.....
o gąsienicach....motylach...
.....lesie bukowym...o.....
BOŻENKO, jesteś wielka....
prosimy o więcej.....

Gabrysiu chyba nie czytałaś wszystkich na raz???
Gardenarium 15:48, 29 gru 2012

Ja tylko napiszę, nigdy nam się to nie znudzi

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 15:48, 29 gru 2012

eliza3 napisał(a)
Bożenko, wszystko przeczytałam bardzo dokładnie, oczywiście doceniłam wartości artystyczne i praktyczne. Artystyczne oczywiście podziwiam, bo jesteś w tym niezrównana, a praktyczne przedstawiłam M, dałam za przykład, przedstawiłam sposób wykonania... teraz pozostało mi czekać, aż pomysł nabierze mocy urzędowej i doczeka się realizacji.
Serdecznie pozdrawiam.

U mnie też zawsze musiało nabrac mocy urzędowej i każda robota czekała baaaaaaaaaaaaardzo długo ale na emeryturze nawet namawiac nie muszę bo z nudów zawsze coś zrobi.
Bogdzia 15:49, 29 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
Ja tylko napiszę, nigdy nam się to nie znudzi

Dzięki .