Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

Kondzio 18:36, 28 lis 2013

Jak to zobaczyłem to myślałem że to teraz ale patrze data nie ta i kwiaty nie te ale cię nie ma tak długo

Elfik 16:16, 11 gru 2013

Moi Kochani Goście!!! – wybaczcie, u mnie permanentny brak czasu na pogaduchy...
A parafrazując Puchatka: „im bardziej goście zaglądają – tym bardziej u Eli nic nie ma...”
Bogdziu – serdecznie dziękuję za życzenia – choć to termin innych El...
Kondziu – Twoją wypowiedź zinterpretowałam sobie po swojemu: że za mną tęsknisz... No rozkleiłam się...

U mnie KSAWERY „poprawił” w ogrodzie to, co mu się widać nie podobało, a mianowicie wyłamał pergolę z powojnikami i jednego cyprysika. Tak mnie wkurzył, że starałam się zabić stres, zapierniczając przez 2 dni.

To są kruche, czekoladowe

A tu Ogrodowiskowe Katarzynki

Elfik 16:18, 11 gru 2013

Poza tym wszystkie wolne chwile zabiera mi niańczenie maleństwa (nie będąc babcią).

To jest Forrest Gump (Gampuś). Tu miał 5 tygodni – był wielkości Amisia

A tu już 4-miesięczny, mikołajkowy

Pozdrawiam Wszystkich!
Bogdzia 16:19, 11 gru 2013

Ale cudne ciasteczka , podziwiam cierpliwośc przy ich ozdabianiu.A czym zafarowałs niebieski lukier? Czy to gotowe markery?O imieninach faktycznie pisałaś w tamtym roku ale zapomniałam i w przyszłym tez byc może zapomnęPozdrówka.
barbara_kraj... 16:24, 11 gru 2013

Elfik napisał(a)

A tu Ogrodowiskowe Katarzynki

Patrzę i nie wierzę własnym oczom, a gęba śmieje mi się od ucha do ucha!
Podziwiam wykonanie i... cierpliwość!
Rzeczywiscie musiałaś być baaardzo na tego Ksawerego wkurzona! Ja też byłabym!
kachat 16:59, 11 gru 2013

Ale piękne łakocie! Normalnie ślinka leci
A psiak cudo - miałam okazję na żywo widzieć niedawno przedstawiciela tej rasy, takie 3-4 miesięczne "maleństwo"... Było prawie większe niż ja! Już widzę, jak wskakuje na kolanka swojej mamuni Powodzenia w wychowywaniu synalka
Gabriela 19:27, 11 gru 2013

Elfik napisał(a)
[b]

Ela, te pierniczki są jak ze snu. Ale przywołuję zdjęcie tych powyżej, żeby podkreślić jakie one są malutkie!
Czy ten pies to nr 2 i będzie się chował razem z Amisiem?
Elfik 20:34, 11 gru 2013

Bożenko - po raz pierwszy użyłam barwników spożywczych w proszku, wystarczy szczypta, a kolory są intensywne.
Basiu - to niby fajna zabawa, akurat miałam na to czas, ale to dla mnie wiedza tajemna, jak robi Jagna te swoje ornamenty - mnie to nijak nie wychodzi ani wykałaczką, ani szprycką . Cieszę się, że Cię rozśmieszyłam od ucha do ucha
kachat - psiak, to rasa cane corso. Nie mój - tylko córci... Ona ma już yorka, kota, tchórzofretkę, teraz to "maleństwo". Zdumiewające jest, że to bardzo zgrana ferajna
Gabriela - he he... jak ze snu, powiadasz? No fakt - ta koszmarna dziubdzianina potem się śni parę nocy...
Gampuś bardzo dużo przebywa z Amisiem, pokochali się od pierwszego "nos w nos". Czasem mam jeszcze Dyzia - i po paru godzinach padam ze zmęczenia . A to nieustanne mycie podłóg ...
Ale wiesz, najśmieszniejsze jest to, że Gampuś bardziej kocha mnie, niż... Wojtka
Twoja różyczka aż do mrozów przetrwała z tym jednym kwiatuszkiem, zakopcowana jest po czubek i zamknięta w rozsadniku. Znaczy - dopieszczona
adom1206 21:09, 11 gru 2013

No kobieto zaszalałaś z tymi wypiekami.Apetytu na kalorie narobiłaś
barbara_kraj... 21:24, 11 gru 2013

Elu, do pierniczków i ciasteczek malowanych uśmiechałam się. Rozbawiły mnie te cudeńka.

Też próbowałam kiedyś Jagnę naśladować, ale szybko cierpliwość straciłam, bo do niczego te moje wysiłki były podobne