Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lek na całe zło czyli mój ogród

Lek na całe zło czyli mój ogród

Pszczelarnia 09:35, 06 cze 2012

Klamber napisał(a)
Aldono, doszedłem do 25 strony. Powiem że zaciekawił mnie Twój wątek. Nie złe czary mary zrobiłaś z domem, roślinek tyle że można dostać kręćka, pasieka w lesie brzozowym super. Miodek uwielbiam. Piękne zimowe fotki z okolicy z ogrodu również. Powinniście zamienić brzozowy lasek na lipowy i na sadzić w nim miododajnych roślinek. Ja przywiozłem sobie teraz trojeść amerykańską, bardzo miododajna roślina i pięknie pachnie jak kwitnie. Pozdrawiam Cię i życzę siły, do dalszej kontynuacji, Twojego raju.

Aldono, i ja jesień lubię najbardziej. A u Ciebie na wątku ciekawe wpisy.
Poziomka 10:27, 06 cze 2012

aldonaz napisał(a)
Nie wiem, jak nazywa się ten krzew? Bardzo ładnie pachnie.

Aldono poszukaj wśród suchodrzewów (Lonicera).
Pozdrawiam Jasia
Mala_Mi 21:11, 08 cze 2012

Mam nadzieję, że juz dojechałaś cało do domku Dzięki za wizytę...musisz częściej.... teraz już trafisz bez problemu
I zapomniałam o trzykrotce..i o jeżówkach.....
monteverde 00:54, 09 cze 2012

No to będzie następna okazja na spotkanie
Mala_Mi 08:23, 09 cze 2012

Aldona, M musiałą zobaczyć jak sobie wyremontowałaś domek, jaki masz ogód, wiec jeszcze raz przeleciałam przez połoweTwojego wątku..na szczęście u Ciebie jest malutko
I biorąc pod uwagę, że robisz wszystko sama.....to wielki szacunek

jotka 19:18, 10 cze 2012

Aldonko, buszuje u Ciebie Jestem dopiero na 17 stronie, ale szybciej nie mogę, bo zatrzymuje sie co chwila
Podziwiam Twoje piękności, z podziwem patrzę na zmiany w domu i "zagrodzie"
Hortensje śliczne
Ale i słowo pisane mi się podoba Jak przeczytałam: "kupuje wszystko co mi się podoba" poczułam bratnią duszę
Również cytat: Nie ma błędów ogrodniczych są tylko doświadczenia " jakże do mnie pasuje...

Musze zrobić chwilę przerwy i znowu do Ciebie wracam
aldonaz 23:59, 10 cze 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Aldono, doszedłem do 25 strony. Powiem że zaciekawił mnie Twój wątek. Nie złe czary mary zrobiłaś z domem, roślinek tyle że można dostać kręćka, pasieka w lesie brzozowym super. Miodek uwielbiam. Piękne zimowe fotki z okolicy z ogrodu również. Powinniście zamienić brzozowy lasek na lipowy i na sadzić w nim miododajnych roślinek. Ja przywiozłem sobie teraz trojeść amerykańską, bardzo miododajna roślina i pięknie pachnie jak kwitnie. Pozdrawiam Cię i życzę siły, do dalszej kontynuacji, Twojego raju.

Aldono, i ja jesień lubię najbardziej. A u Ciebie na wątku ciekawe wpisy.

Ewa, dzięki za odwiedziny. Jak się miewają Twoje pszczółki?
aldonaz 00:01, 11 cze 2012

Poziomka napisał(a)

Nie wiem, jak nazywa się ten krzew? Bardzo ładnie pachnie.

Aldono poszukaj wśród suchodrzewów (Lonicera).
Pozdrawiam Jasia

Sprawdziłam i wygląda, że jest to suchodrzew pospolity. Dziękuję i pozdrawiam
aldonaz 00:06, 11 cze 2012

asc napisał(a)
Aldona, M musiałą zobaczyć jak sobie wyremontowałaś domek, jaki masz ogód, wiec jeszcze raz przeleciałam przez połoweTwojego wątku..na szczęście u Ciebie jest malutko
I biorąc pod uwagę, że robisz wszystko sama.....to wielki szacunek

Nie jest wcale tak malutko, szczególnie na dwie ręce. Zaczęłam w tym roku kolejną grządkę wzdłuż ogrodzenia po prawej stronie i jeszcze nic nie zrobione między domem a budynkiem gospodarczym.
Szkoda mi pokrzywy, mam nadzieję że nic jej nie zaszkodzi. Pozdrawiam
aldonaz 00:13, 11 cze 2012

jotka napisał(a)
Aldonko, buszuje u Ciebie Jestem dopiero na 17 stronie, ale szybciej nie mogę, bo zatrzymuje sie co chwila
Podziwiam Twoje piękności, z podziwem patrzę na zmiany w domu i "zagrodzie"
Hortensje śliczne
Ale i słowo pisane mi się podoba Jak przeczytałam: "kupuje wszystko co mi się podoba" poczułam bratnią duszę
Również cytat: Nie ma błędów ogrodniczych są tylko doświadczenia " jakże do mnie pasuje...

Musze zrobić chwilę przerwy i znowu do Ciebie wracam

Jolu, dzięki za wizytę. Z tym kupowaniem, to uzależnienie. Już nie mam gdzie wciskać roślin, a w piątek przwiozłam z Rzeszowa kolejną dostawę. Lubię moją zagrodę, a i otoczenie, choć bardzo zaniedbane. Więcej tu takich bratnich dusz. Pozdrawiam