Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lek na całe zło czyli mój ogród

Lek na całe zło czyli mój ogród

Mala_Mi 00:34, 11 cze 2012

aldonaz napisał(a)

Aldona, M musiałą zobaczyć jak sobie wyremontowałaś domek, jaki masz ogód, wiec jeszcze raz przeleciałam przez połoweTwojego wątku..na szczęście u Ciebie jest malutko
I biorąc pod uwagę, że robisz wszystko sama.....to wielki szacunek

Nie jest wcale tak malutko, szczególnie na dwie ręce. Zaczęłam w tym roku kolejną grządkę wzdłuż ogrodzenia po prawej stronie i jeszcze nic nie zrobione między domem a budynkiem gospodarczym.
Szkoda mi pokrzywy, mam nadzieję że nic jej nie zaszkodzi. Pozdrawiam

MALUTKO dotyczyło ilości stronek
Pokrzywa ma sie dobrze..czeka na Ciebie.... jakbym jutro byłą w MIelcu przed 15 to moze wpadnedo Ciebie ..z pokrzywą... chyba, że coś jeszcze sobie przypomniałąś..... coś mówiłaś o fioletowej trzykrotce..mam jej dużo..mogę uszczknac
Sebek 21:23, 17 cze 2012

aldonaz napisał(a)
Nie wiem, jak nazywa się ten krzew? Bardzo ładnie pachnie.

Cudnie wygląda
aldonaz 23:50, 19 cze 2012

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających, szczególnie Sebka. U mnie też kolorowo, ale z braku czasu i problemów technicznych nie zamieszczam zdjęć. Dziś kilka dla przypomnienia,że jestem na Forum.

Aktinidia kwitła jak oszalała

i liście nładnie się jej wybarwiły

Ta odmiana akacji ma ładniejsze kwiaty

ale ta bujniej rośnie
monteverde 23:54, 19 cze 2012

Piękna ta akacja
marzena 00:03, 20 cze 2012

witaj Aldonko, fajnie, że się pojawilaś - świetne te kwiaty w odcieniu różu, takie niespotykane...
dzięki za podanie namiarow do szkółki róż- jestem bardzo zadowolona że tam trafiłam,mam nadzieję, że w październiku ( niestety!) wybioręsobie bardzo dobre odmiany...
aldonaz 00:06, 20 cze 2012

Nati 00:07, 20 cze 2012

witam powoli wdrażam się w klimat ogrodowiska a u ciebie Aldonko zatrzymałam się na dłużej, wciągnęły mnie piękne "żywe"zdjęcia zachwycające kolorowe kwiaty, witam i zapraszam do siebie już niedługo pojawią się u mnie pewnie nie tak zachwycające ale moje ogródkowe zdjęcia
aldonaz 00:10, 20 cze 2012

monteverde napisał(a)
Piękna ta akacja

Akacje piękne, tym bardziej że powtarzają kwitnienie. Ta z ładniejszymi kwiatami bardzo wiotka, często się łamie.
aldonaz 00:12, 20 cze 2012

marzena napisał(a)
witaj Aldonko, fajnie, że się pojawilaś - świetne te kwiaty w odcieniu różu, takie niespotykane...
dzięki za podanie namiarow do szkółki róż- jestem bardzo zadowolona że tam trafiłam,mam nadzieję, że w październiku ( niestety!) wybioręsobie bardzo dobre odmiany...

W październiku to i ja się wybiorę, może się spotkamy.
aldonaz 00:14, 20 cze 2012

Nati napisał(a)
witam powoli wdrażam się w klimat ogrodowiska a u ciebie Aldonko zatrzymałam się na dłużej, wciągnęły mnie piękne "żywe"zdjęcia zachwycające kolorowe kwiaty, witam i zapraszam do siebie już niedługo pojawią się u mnie pewnie nie tak zachwycające ale moje ogródkowe zdjęcia

Witaj Nati, z pewnością zajrzę do Twego ogrodu. Cieszy, gdy młodzi ludzie interesują się roślinami. Pozdrawiam