Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lek na całe zło czyli mój ogród

Lek na całe zło czyli mój ogród

Mala_Mi 23:20, 01 wrz 2012

Rózyczka śliczna.........
A wiesz co ja dziś niezdara jedna zrobiłam???? Nadepnełam na Twojego kwatka "żółwika" różowego i go złamałam....buuuuuuuu... a tak pięknie kwitł.... napewno odrodzi siez korzonkó za rok... i jedą gałązkę ma mała całą... ale to dobiero za rok.. a tak by jeszcze dłuuuuuuugo oczy cieszył....buuuuuuuuuuuuu'
Werbenka na szczęście całą i nie połamana .. kwitnie
aldonaz 23:23, 01 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Witaj Aldonko , ładna fotka ale jakaś smutna jesteś, trochę się uśmiechnij

Wydaje Ci się, ale miło że wpadłeś.

aldonaz 23:32, 01 wrz 2012

asc napisał(a)
Rózyczka śliczna.........
A wiesz co ja dziś niezdara jedna zrobiłam???? Nadepnełam na Twojego kwatka "żółwika" różowego i go złamałam....buuuuuuuu... a tak pięknie kwitł.... napewno odrodzi siez korzonkó za rok... i jedą gałązkę ma mała całą... ale to dobiero za rok.. a tak by jeszcze dłuuuuuuugo oczy cieszył....buuuuuuuuuuuuu'
Werbenka na szczęście całą i nie połamana .. kwitnie

Żółwik odrośnie, a mojej kotki już nie ma. Miała tylko dwa lata.

Mala_Mi 23:35, 01 wrz 2012

A z kotką... to też mi przykro.. wiem jak sie człowiek przywiązuje do zwierząt.....
Podobna tragedia wydażyłą się u Ani.. osałą siez 4 kociaczkami , bez mamy.... moze jedno byś sobie wzieła???? Szkoda, że tylko tak daleko A śliczne są
https://www.ogrodowisko.pl/watek/472-rajski-ogrod-ani?page=719#post_9
aldonaz 00:21, 02 wrz 2012

asc napisał(a)
A z kotką... to też mi przykro.. wiem jak sie człowiek przywiązuje do zwierząt.....
Podobna tragedia wydażyłą się u Ani.. osałą siez 4 kociaczkami , bez mamy.... moze jedno byś sobie wzieła???? Szkoda, że tylko tak daleko A śliczne są
https://www.ogrodowisko.pl/watek/472-rajski-ogrod-ani?page=719#post_9

Śliczne te kociątka, ale nie wiem czy jeszcze zdobędę się na wzięcie jakiegoś zwierzątka. Za bardzo to przeżywam.
Mala_Mi 07:59, 02 wrz 2012

Aldonko, może jeszcze się znajdzie???
Trzymam kciuki .....
aldonaz 13:20, 02 wrz 2012

asc napisał(a)
Trzymam kciuki .....

Znalazła się ...może Twoje pozytywne fluidy zadziałały...Obraziła się na mnie za to, że ją ostatnio zaniedbywałam - ciągle jakieś wyjazdy, ludzie wokół. Szukałam jej od czwartku na sąsiednich posesjach, w różnych zakamarkach, zawalonych komórkach, chaszczach, wołałam ją a ona obserwowała mnie i nie reagowała. Zauważyłam ją dzisiaj siedzącą na stercie drewna do palenia w naszym lesie. Nie chciała do mnie podejść, musiałam po nią wejść. Dała się zabrać do domu, ale nie chce ode mnie jeść, odpycha mnie i odchodzi. Patrzy na mnie takim dziwnym wzrokiem, aż przeraża. Nie wyobrażałam sobie, że kot może tak reagować i jest tak wrażliwy. No ale znalazła się, jestem dobrej myśli.

Tak leży z otwartymi oczami

aldonaz 13:24, 02 wrz 2012

asc napisał(a)
Trzymam kciuki .....

Aniu, mój żółwik dla Ciebie za Twoje fluidy.

kaisog1 13:33, 02 wrz 2012

aldonaz napisał(a)

Jak zobaczyłam Twoja kotkę to jakbym swojego zobaczyła Podobni są

Mala_Mi 13:41, 02 wrz 2012

Aldonko... niestety zwierzęta się obrażaja.. i to nie mniej niz ludzie..... Na kotach się znam tyle, co wiem o kocie mojej mamy....
Sprawdż, czy nie ma temperatury (po nosku) i jak chłodny, to tylko obrażona Przejdzie jej....
Dzięki za żółwika