Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

weronika77 20:12, 20 cze 2012

Karolino, jak mogłaś... chciałaś wyrzucić różowy krwawnik? Jeżeli pomogło moje zdjęcie, to jakieś pocieszenie.
Mala_Mi 20:13, 20 cze 2012

A ja walczyłąm wczoraj o wojego krawawnika..bo ślimaczory przypuściły zmasowany atak..tak jeszcze u mnie nei było..ale dziś oglądałam pole bitwy....trup leży gęsto Krwawnik chyba dostanie przeprowadzkę..bo posadziłam za chabrami(???) a one za wysokie i zasłaniają...... chabry na moja wysokosć...mutatnty.... dobrze, że je w porę wyrzuciłam ze sklaniaka....
Kajtusiowi gortąco w futrze.....
an_tre 20:19, 20 cze 2012

Dzisiaj gdzie tylko zaglądam królują przecudne róże i tak samo jest u Ciebie Weroniko masz same ślicznotki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
weronika77 20:42, 20 cze 2012

Aniu, zrobiłam dzisiaj przegląd pod kątem ślimaków, i zastałam parę pustych skorup.
Krwawnik całkiem przystojnie wygląda i jest wysoki ok.70cm.
Kajtkowi może i gorąco było w futrze, i pan się zlitował, i tak go zeszpecił, przy samej skórze.
Może wkleję zdjęcie, żebym miała co wypominać nieudolnemu fryzjerowi, ale Kajtek nie chce pozować. Jest burza, a on się boi, wlazł w kącik, byle blisko pani, czy nawet pana. Może mu wytłumaczę, ze to zdjęcie dla wielbicielek, które mają wyrozumienie dla jego szaty.
majkel0326 12:41, 21 cze 2012

weronika77 napisał(a)

[img size=639x480
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/16/168434/original.JPG[/img]

Kolor tej róży jest cudowny,po prostu piękność.A i liliowiec bardzo mi się podoba
Milka 12:57, 21 cze 2012

asc napisał(a)
A ja walczyłąm wczoraj o wojego krawawnika..bo ślimaczory przypuściły zmasowany atak..tak jeszcze u mnie nei było..ale dziś oglądałam pole bitwy....trup leży gęsto Krwawnik chyba dostanie przeprowadzkę..bo posadziłam za chabrami(???) a one za wysokie i zasłaniają...... chabry na moja wysokosć...mutatnty.... dobrze, że je w porę wyrzuciłam ze sklaniaka....
Kajtusiowi gortąco w futrze.....

a u mnie w tym roku mimo deszczów tylko 1 ślimak bez skorupki, a te z...tez puste!

pozdrawiam Weronikę, róże cudne i ciekawe jak wygląda Kajtek bez kożuszka
mój krwawnik od ciebie super kwitnie i coraz gęstszy
popcorn 13:56, 21 cze 2012

weronika77 napisał(a)
Karolino, jak mogłaś... chciałaś wyrzucić różowy krwawnik? Jeżeli pomogło moje zdjęcie, to jakieś pocieszenie.

Weroniko nie wyrzuciłam! ale blisko było, w ferworze plewienia Bardzo podobny jest do zwykłego, zwłaszcza mała sadzonka be zkwiatka Ale wbiłam patyk obok i pamiętam
pozdrówka!!
Bogdzia 15:52, 21 cze 2012

weronika77 napisał(a)

U mnie rosnie dziki krwawnik który stale wyrywam i ze strachem mysle żeby na wiosne nie wyrwac tego od Ciebie bo jak widzę pięknie kwitnie ale szkoda ze wygląda tak samo.
hania 18:35, 21 cze 2012

ten widok przed tarasem mnie zachwyca!
betysia 06:31, 22 cze 2012

z calego serca i glebi duszyczki mojej uradowanej niezmiernie ...dziekuje !!!!
za szampana szczegolnie !!!!