Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

aldonaz 23:02, 08 mar 2012

asc napisał(a)

Witaj Boćku, zwiastunie wiosny. Zauważyłam u Ciebie pięknego przetacznika siwego. Jak ładnie się rozrasta. Czy nie pamiętasz, gdzie go kupiłaś?
Będę w sobotę w Rzeszowie na szkoleniu. Gdzie polecasz zajrzeć, żeby kupić jakieś fajne rośliny? Pozdrawiam

W Rzeszowie jeszcze nie sezon..poczekaj... ale zapraszam na kawkę...będziesz drugą osoba którą poznam osobiście z Ogrodowiska. Jak nie masz czasu możemy się spotkać w Rzeszowie, wszystko Ci powiem, gdzie najlepiej się kupuje

Z chęcią wpadłabym do Ciebie, ale będę z córką i pewnie z bratem. Kasia mieszka w Warszawie i przyjeżdża do domu rzadko i na krótko. Po południu planujemy jej zaległą imprezę urodzinową dla rodzinki. Szkolenie mam do południa, mogłabym się urwać na koniec, ale nie wiem, czy będzie Ci się chciało przyjeżdżać aż do centrum. Byłoby mi ogromnie miło.
Mala_Mi 08:59, 09 mar 2012

aldonaz napisał(a)

Witaj Boćku, zwiastunie wiosny. Zauważyłam u Ciebie pięknego przetacznika siwego. Jak ładnie się rozrasta. Czy nie pamiętasz, gdzie go kupiłaś?
Będę w sobotę w Rzeszowie na szkoleniu. Gdzie polecasz zajrzeć, żeby kupić jakieś fajne rośliny? Pozdrawiam

W Rzeszowie jeszcze nie sezon..poczekaj... ale zapraszam na kawkę...będziesz drugą osoba którą poznam osobiście z Ogrodowiska. Jak nie masz czasu możemy się spotkać w Rzeszowie, wszystko Ci powiem, gdzie najlepiej się kupuje

Z chęcią wpadłabym do Ciebie, ale będę z córką i pewnie z bratem. Kasia mieszka w Warszawie i przyjeżdża do domu rzadko i na krótko. Po południu planujemy jej zaległą imprezę urodzinową dla rodzinki. Szkolenie mam do południa, mogłabym się urwać na koniec, ale nie wiem, czy będzie Ci się chciało przyjeżdżać aż do centrum. Byłoby mi ogromnie miło.

Będzie mi ogromie miło Do centrum nie mam tak daleko Do mnie też mama przyjechała i tez mam gościa który rzadko u mnie bywa
Bogdzia 09:21, 09 mar 2012

Miłego dnia . Jaka pogoda w Rzeszowie?
Mala_Mi 09:27, 09 mar 2012

Rano było -4.... pochmurno
M się cieszy, że ptaszki dalej przylatują
Mama obserwuje je przez lornetkę
Miałyśmy iść wcześniej spać i przegadałyśmy prawie do pierwszej
AgnieszkaBK 09:34, 09 mar 2012

Aniu, miłego dnia życzę .... muszę lecieć do pracy
Bogdzia 09:35, 09 mar 2012

asc napisał(a)
Rano było -4.... pochmurno
M się cieszy, że ptaszki dalej przylatują
Mama obserwuje je przez lornetkę
Miałyśmy iść wcześniej spać i przegadałyśmy prawie do pierwszej

To nadal zimno. No przy okazji takiego spotkania trzeba pogadac, więc nie przeszkadzam.Pozdrawiam.
anika 09:45, 09 mar 2012

asc napisał(a)

ale zawracam gitarę, ale powiedz mi jeszcze jaką wysokość ma ta pergola? Śliczna jest - taka porządna masywna się wydaje być

Jest masywna Bo miała być na wisterię 3 szt (glicynię) ale jakoś glicyniom u mnie się nie podoba.... dwie już padły... jedną zastąpiłan nową. Zeszłej zimy osłaniałam..a na tę zimę się w kurzyłam i jak chcą rosnać niech rosną, a jak nie to posadzę różę...i też bedzie pięknie Napraszać się nie będę......

Wysokosć od tarasu do głównej belki (bez poprzeczek ) 217cm.

Spóźnione dziękuję za informację odnośnie pergoli. Jest solidna i elegancka. Wisterkę też chcę posadzić zobaczymy czy polubi moją działkę
Mala_Mi 12:01, 09 mar 2012

A to też mój dzisiejszy gość...czyli kolejny gatunek sfotografowany w ogrodzie a nawet na tarasie...
Milka 12:11, 09 mar 2012

i doczytałam i jak widzę, u ciebie kolejny gość
weselej co teraz i masz z kom pogadać, a to lubisz
Bogdzia 16:24, 09 mar 2012

O sroczkę zrobiłaś? a sroka w ludowych wierzeniach to gośc.No i masz Goscia a może na więcej gości powinnaś byc przygotowana.