Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

monteverde 21:51, 12 mar 2012

Jagna napisał(a)

U mnie wiosna...rozkwitły kolejne krokusy
I pierwszy dzień na ławeczce z kawusią z rana .......... było bosko, niebiańsko...

[/img]

O jej! kiedy u mnie tak będzie że będe mogła na schodku cupnąć sobie?!!! mói sie ze w sobotę...zobaczymy.

A co do czytania wątków ponad 100 stronicowych to ja tez kapituluje czesto, ale sa takie które czyta sie jednym tchem .

Pozdrawiam ciepło

ja mam nadzieję niedługo też tak zaczynać na tarasie dzień, zazdraszczam
Krys 22:48, 12 mar 2012

Aniu fotka rewelacja
Mala_Mi 10:50, 13 mar 2012

aldonaz napisał(a)
Witaj Aniu, dopiero teraz mam trochę wolnego czasu, żeby zajrzeć na forum. Ale komentarzy na temat naszego spotkania! Fajne zdjęcie z kawką, u mnie ponuro. Pozdrawiam

Aldonko.....hiacyncik ułamany wstawiony do kieliszka pięknie rozkwita, wieczorkiem jak znajdę chwilke czasu to zrobiefotkę na dowod i jeszcze piękniej pachnie
Widać że szczerze ofiarowany, chociaż pechowo zaczął ze mną znajomosć
Mala_Mi 10:54, 13 mar 2012

agniecha973 napisał(a)
Ania, wymiatasz z tym zdj. na ławce. Jeszcze nikt takiego w tym sezonie nie ma. Nie wiem co trzeba zrobić, żeby Cię przebić. Wczoraj wyznaczałam rabatę na trawniku i jest taka długa, że nie da rady zrobić jej zdj. w całości. Moj M zaproponował mi wejście na dach i tam z komina pstryknąć. Chyba wejdę i poproszę M o zdj. a rabatka później.

Może zdjecie w stroju kąpielowym na ławce....... to by był hicior Nawet ja sie na takie nie zdecyduję
I opalamy się już w ogrodzie 13 marca...... poza tym u nas pochmurno....... więc nic z tego...

Tylko nie spadnij z tego dachu ..... Twoja olbrzymia rabata jest wystarczjąca, by załapać sie do zdjęć sezonu Ależ bedzei czadowa......

Mala_Mi 10:57, 13 mar 2012

dajana napisał(a)
Aniu przeczytałam pierwszych 25 stron ,już wiem czym jutro będę się zajmować. Jesteś niemożliwa, ale w dobrym tego słowa znaczeniu .Przypominasz mi często siebie ,te zmarnowane rośliny ,kupowanie wszystkiego co tylko w oko wpadło,nawet sporo roślin mamy takich samych Zapamiętałam urok twoich traw.Uwielbiam trawy !! Ta samotna z którą biegasz po ogrodzie to i u mnie jest Trzy razy przesadzałam i nadal jest nie na swoim miejscu he,he.Płotek drewniany i pergole wprost fantastyczne Trawy hosty zurawki ,lawenda znajdą u mnie honorowe miejsce bo bardzo je lubię ,kilka juz posiadam Hosty jak marzenie i ten wiejski kawałek za płotem,, tak mi bliski .....Najbardziej jednak wzruszałam się twoim sercem dla zwierząt ,uwielbieniem dla pieska którego przygarnęłaś.Za te tylko cechy już cię bardzo lubię i szanuję.Masz ich o wiele więcej np:gadulstwo Ty tez rozmawiasz z roślinami? Moja buzia również się nie zamyka , ale słuchać też umiem .Wesoły masz ogród a ile pracy za tobą.Kiedy tak sobie patrzę na początki i sukcesywne jego zmiany,,, jestem zachwycona róznicą .Możesz być dumna z jego przemiany .Na dzisiaj muszę zakończyć spacerek po twoim ogrodzie,, ale jutro postaram się o dalszy Niestety wstaje bardzo wcześnie, muszę więc do łózka wskoczyć.Tymczasem do jutra .Fajne doznania przed snem ,zawdzięczam je tobie życze nam kolorowych snów

Mam nadzieję , że sny były kolorowe..a ja sie na zmiane cieszyłam z tylu pochlebnych słów i płonęłam rumieńcem.
Do roslin gadam bez przerwy
Mala_Mi 11:03, 13 mar 2012

monteverde napisał(a)

U mnie wiosna...rozkwitły kolejne krokusy
I pierwszy dzień na ławeczce z kawusią z rana .......... było bosko, niebiańsko...

Pozdrawiam ciepło

ja mam nadzieję niedługo też tak zaczynać na tarasie dzień, zazdraszczam

I po zazdraszczaniu........ dziś pochmurno i brzydko... za to przedwczoraj miałam taki piękny zachód słońca
Milka 13:40, 13 mar 2012

u ciebie wszystko i piekne i wesołe, tak trzymaj

popołudnia miłego
Madzenka 17:58, 13 mar 2012

Ania pożycz ławkę i słoneczko
bociek 18:25, 13 mar 2012

Ania, ale fotka!!!! Jak ja Ci zazdroszcze!!!! Tez tak chce
zbigniew_gazda 18:38, 13 mar 2012

Aniu fota cudowna . Krysia dziękuje za życzenia i kwiaty. Pozdrawiamy.