Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 16:51, 12 mar 2012

irena_milek napisał(a)

jejku i Miłka wśród traw!!!

Na ten temat zrobiłam Ci wpis u Ciebie

To ooglądaj, bo je przesaadzam w nowe miejsce w tym roku....... tu są za wysokie i zasłaniaja mi skalniak...

to ja poproszę o ździebko tej MIŁKI
Masz jak w banku..jak zapomnę to przypomnij się.. napewno napisze kiedy grandzę w trawach.
Mala_Mi 16:53, 12 mar 2012

Martek napisał(a)
Jak sobie pomyślę ...bez skarpetek w szlafroczku brrrrrrrrr.U mnie takie numery tylko w marzeniach .
Krokusy nie mam ich ,ale podziwiam u ogrodniczan )))))))))Trawy imponujące

Marta..krokusy mozesz posadzić wszędzie U mnie nawet rosna we wrzosach, w trawniku, w rabatach ....na skalniaku i gdzie tylko wetknęłam.....
Mala_Mi 16:57, 12 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

Bez baarchanów ...w słońcu było +18 A kącik zaciszny

a nie słyszałas nigdy że marcowa pogoda najbardziej zdradliwa? Wydaje się że jest ciepło a potem sie choruje czego absolutnie Ci nie zycze mnie w tej chwili +5, ale nie narzekam.

Od kilku miesięcy marzyłam o takiej pobudce......kawa z rana na ławeczce.... nie mogłam sobie odmówić takiej przyjemnosci...... Zwłaszcza, że już sie zachmurzyło i jest zimno...troszke wzięłam sie za porządki... ale zaczęło padać i po robocie...
Co nie zmiania faktu, ze dziś mogę ogłosić rozpoczęcie sezonu ogrodowego 2012
marzena 17:01, 12 mar 2012

Ania, no pięknie, super fotunia kawunia z widokiem na krokusy, rewelacja to Twój M. taką fotę Ci machnął ?
Bogdzia 17:02, 12 mar 2012

asc napisał(a)

Bez baarchanów ...w słońcu było +18 A kącik zaciszny

a nie słyszałas nigdy że marcowa pogoda najbardziej zdradliwa? Wydaje się że jest ciepło a potem sie choruje czego absolutnie Ci nie zycze mnie w tej chwili +5, ale nie narzekam.

Od kilku miesięcy marzyłam o takiej pobudce......kawa z rana na ławeczce.... nie mogłam sobie odmówić takiej przyjemnosci...... Zwłaszcza, że już sie zachmurzyło i jest zimno...troszke wzięłam sie za porządki... ale zaczęło padać i po robocie...
Co nie zmiania faktu, ze dziś mogę ogłosić rozpoczęcie sezonu ogrodowego 2012

Ja któregos dnia posiedziałam na metalowej huśtawce grubo ubrana bo też mi się marzyło takie posiedzenie a nie chciało mi sie wyciągac poduszek,to już od tygodnia M ma smarowanie bo korzonki mi tak dają popalic że chodze jak 120-letnia babcia.Wstyd sie przyznac.
Jagna 18:06, 12 mar 2012

asc napisał(a)
U mnie wiosna...rozkwitły kolejne krokusy
I pierwszy dzień na ławeczce z kawusią z rana .......... było bosko, niebiańsko...

[/img]

O jej! kiedy u mnie tak będzie że będe mogła na schodku cupnąć sobie?!!! mói sie ze w sobotę...zobaczymy.

A co do czytania wątków ponad 100 stronicowych to ja tez kapituluje czesto, ale sa takie które czyta sie jednym tchem .

Pozdrawiam ciepło
Jagna 18:09, 12 mar 2012

asc napisał(a)

jejku i Miłka wśród traw!!!

Na ten temat zrobiłam Ci wpis u Ciebie

To ooglądaj, bo je przesaadzam w nowe miejsce w tym roku....... tu są za wysokie i zasłaniaja mi skalniak...

to ja poproszę o ździebko tej MIŁKI
Masz jak w banku..jak zapomnę to przypomnij się.. napewno napisze kiedy grandzę w trawach.

To i ja do Zakonu Żebraczego wstępuje i poproszę o nadwyżki, dam w zamian co tylko mam
Jagna 18:15, 12 mar 2012

Aniu a ja mam pytanie , bo kupiłam nasiona rozplenicy a na opakowaniu zobaczylam ze to rożlina jednoroczna w naszym klimacie. To jak to właściwie jest?
Mala_Mi 19:21, 12 mar 2012

marzena napisał(a)
Ania, no pięknie, super fotunia kawunia z widokiem na krokusy, rewelacja to Twój M. taką fotę Ci machnął ?

Oczywiście...stwierdził, że trzeba pierwszą kawę 2012 udokumentować i krokusy których przybyło....... widać jaka jestem jeszcze zaspana
Joanka 19:21, 12 mar 2012

Zazdroszczę tej kawusi na powietrzu.....

Ja piłam w pracy..... skończyła się prawie trzytygodniowa laba