Ania, wracamy do pracy! Było o cyniach. Już po obiedzie. Teraz pociągniemy do wieczora późnego.
Jedna pancia - szefowa mojej siostry (pancia była największym leserem w firmie) mówiła: "budzimy się".
Przychodziła o 10.00, wychodziła przed 16.00.
Pa.
Aniu witam u Cb przyznam ze dopiero przeczytałam pare stron i musze zrobic przerwe , zmykam na pole bo slonce sie znow pokazalo
od razu musze powiedziec ze Twoj ogrod to prawdziwy raj dla oczu i ducha! Wszystko komponuje sie wrecz idealnie , tyle barw i kwiatow ! miod dla moich oczu!
P.S. moja siostra kupila dzialke w Przybyszowce , z tego co sie oreintuje Budziwoj tez juz przylaczony jest do Rzeszowa prawda ? czy te dwa przysiółki sa gdzies niedaleko ?
jejku napatrzec sie nie moge jak u Cb pieknie ! Jak wroce z pola to zaraz bede wiecej studiowac pozdrawiam
Ania, wracamy do pracy! Było o cyniach. Już po obiedzie. Teraz pociągniemy do wieczora późnego.
Jedna pancia - szefowa mojej siostry (pancia była największym leserem w firmie) mówiła: "budzimy się".
Przychodziła o 10.00, wychodziła przed 16.00.
Pa.
Jedne szefowe każą innym pracować, a są takie co za innych pracują
Ja już skończyłam..bo nic nie widać Chciałam warzywniak doprowadzić do ładu i coś tam już posiać.. .. Skończyłam strzyc wrzosy, delospermę i różne takie głupoty... Za to zauważyłam, że floks szydlasty ma juz otwarte pierwsze kwiatki
Aniu witam u Cb przyznam ze dopiero przeczytałam pare stron i musze zrobic przerwe , zmykam na pole bo slonce sie znow pokazalo
od razu musze powiedziec ze Twoj ogrod to prawdziwy raj dla oczu i ducha! Wszystko komponuje sie wrecz idealnie , tyle barw i kwiatow ! miod dla moich oczu!
P.S. moja siostra kupila dzialke w Przybyszowce , z tego co sie oreintuje Budziwoj tez juz przylaczony jest do Rzeszowa prawda ? czy te dwa przysiółki sa gdzies niedaleko ?
jejku napatrzec sie nie moge jak u Cb pieknie ! Jak wroce z pola to zaraz bede wiecej studiowac pozdrawiam
I po wpisie "pole" wiem, ze napewno jesteś z tych rejonów
Budziwój jest przyłączony, tak jak i Przybyszówka... Ja jestem kierunek na południe, a Twoja siostra na zachód.. Rzeszów jest mały, wiec nie jest to daleko Pesymistycznie pół godziny drogi, optymistycznie 15 minut..
Dziękuję za komplementy Cieszę sie, że moje przypadkowe nasadzenia się podobają Zapraszam częściej
Bożenko....Ty jesteś jak ten mój Anioł stróż z makatki nad łózkiem u Babci Jadwigi
Ja????? bardzo mi pochlebiasz , stanowczo za bardzo.
Właśnie Bożenko, co ona sobie tam umyśliła ale niemniej miłe to bardzo
Bardzo miłe .
Zaspakajam ciekawość Irenki...
Bogdzia zawsze czuwa nad moimi poczynaniami.....taki mój anioł stróż..
Nad łóżkiem u Babci była taka makatka..... anioł stróz przeprowadzajacy dzieci przez mostek Stąd porównanie i skojarzenie..
Bożenko..... dla Ciebie i tak za mało mówię miłych słów
Aniu, piszesz, że niedługo zakwitnie u Ciebie floks szydlasty. Mam ich kilka, ale w tym roku wyjątkowo pomarzły. Może przeżyją. Bliżej ziemi widać coś zielonego. Nie wiem, czy zakwitnie w tym roku Wiedziałaś w jakie regiony uciekać