Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Eve 16:07, 19 kwi 2012

Ania, nie szalej tak kobieto, nie nadążam.. Gratuluję gadulstwa

A co zostawię Ci kwiatucha, jakbyś tak miała się pogniewać za gadułę to od razu przepraszam
Pszczelarnia 19:29, 19 kwi 2012

To jeszcze ja, melduję, że dojechały (punktualnie), odebrane. Mój M. nie zwariował, podziwia Twój talent logistyczny. Jutro sadzę i będzie porcja zdjęć jak uda mi się dostać jeszcze derenia 'Variegatusa' (kocham derenie). Jak nie to też sadzę. Bo za chwilę maj. Wyślij mi proszę dane.

Pytałaś o serce - to nie wiem skąd ale nie od miejscowego rzemieślnika, bo takich nie ma tutaj. Spadam, bo za chwilę znowu się wciągnę.
andziulka 19:45, 19 kwi 2012

Aniu, nie ustawaj w swoich szaleństwach! Gratuluję 400 !!!!!!!!!

an_tre 19:51, 19 kwi 2012

Gratuluję Aniu

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
agata19762 20:21, 19 kwi 2012

się stęskniłam............
gratuluję Aniu i czekam na kolejne stronki
Mala_Mi 20:51, 19 kwi 2012

Aniu, Agnieszko i Irciu....
A to dla Was
Acha irenko...tulipan jak i inne cebulowe w grupie mają moc.... pogrupuj swoje

Pisałam to w środku dnia, a potem zrobił się młyn..poleciałam do ogródka i dopiero teraz ...
Mala_Mi 20:53, 19 kwi 2012

Ewa napisał(a)
Aniu, powiem krótko: podziwiam Cię, ale Anie takie są zwłaszcza w Rzeszowie

Ewcia jesteś bardzo miła Jak chyba wszystkie Ewy ze Śląska..bo jedną znam i też jest bardzo fajna
Juzia 20:54, 19 kwi 2012

O tak! W grupie siła!
an_tre 20:54, 19 kwi 2012

asc napisał(a)
Aniu, Agnieszko i Irciu....
A to dla Was
Acha irenko...tulipan jak i inne cebulowe w grupie mają moc.... pogrupuj swoje

Pisałam to w środku dnia, a potem zrobił się młyn..poleciałam do ogródka i dopiero teraz ...
Dzięki Aneczko piękny energetyczny kolor taki na dzisiejszy dzień
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 21:11, 19 kwi 2012

Powiem WOOOW, dopiero dopadłam do komputra..a tu imprezka..a gospodyni nie ma.......zawiało nuuuuuudą......
Najpierw paca, a potem od razu do ogrodu ciąć wrzosy..... dobrze, że zrobialm sobie oświetlenie ogrodu, to gdzie niegdzie dało się ciachać po ciemku...jutro popatrzę na efekty. A M. zdzierał darń pod kolejne rh... i tak zleciało do teraz.

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wszystkie kwatki i bez kwatków...tych stronek by nie było gdyby nie Wy. Wy zaglądacie, a ja mam wodę na młyn i się produkuję ...dzieląc radoscia z posiadania ogrodu. Wreszcie odpowiednie towarzystwo..i jedno czego żałuję, to że nie mam możliwosci czasowych być na bieżąco u każdej z Was.

Irenko, przegonisz mnie wkrótce, bo Tobie wiele do mnie nie brakuje..a ja bedę musiałą spałzowac..bo wpadło mi trochę pracy ...z jednej strony się cieszę, a z drugiej martwię. Trzeba na ten ogród zarabiać.... napewno coś wrzucę przynajmniej u siebie Ale koniec przesiadywania na ogrodowisku Ale z Wami będę myślami...bo tak doborowego towarzystwa to od dawna nie miałam ... i napewno nie chcę go stracić..... nastukam jeszcze tego tysiaczka napewno..bo na bieżąco będą relacje ogrodowe...zwłaszcza, że plany mam ogromne..i nie spocznę póki tego nie zrobię....

A teraz lecę do Was