Witaj Aniu, niezłe masz tempo tych prac w ogrodzie. Kiedy u mnie tak będzie? Na dzień dzisiejszy masz jeden z najpiękniejszych ogrodów na Forum. Gratuluję!
Agnieszko wstaw jeszcze w zakupy przez internet, dziadom trzeba robić reklamę ja ostatnio tak miałam ze sklepem http://allegro.pl/show_item.php?item=2257637293 wysłałam zdjęcia powiedziałam,że ta i ta roślina nie pokazuje oznak życia i że przysłali suchy badyl a ta się wywija, nie kupujcie w tym sklepie jeszcze w zakupowym wątku ich wstawię, a na początku nawet wystawiłam im pozytywną opinię za szybkie przysłanie roślin jak się okazało to wielkie g... mi przysłali nie rośliny i nie chcą uznać reklamacji
Marzenko.... mam zrobionych trochę nasadzeń (dużo nasadzeń ale bardzo chaotycznych) ....i jeden wielki rozgardiasz....wszystko zaczęte i nic nie skończone.... ale kobiety pracujące tak mają... Naprawde , wszędzie coś do zrobienia... a doba tylko 24 godzinki.
Aldonka..... ależ komplemenciara z Ciebie.....pamiętaj , będąc z Rzeszowie zapraszam na kawusię.... zobaczysz, ze to tylko fotki swoje robią, a w rzeczywistości ogród jak palc budowy.... i niestety nie dopieszczony..... tak jak pisałam Marzence...doba ma 24 godziny i ogród musi jakoś sobie radzić sam..
A Twój nawet nie zauważysz kiedy bedzie piekny.. mi już się podoba Mogę pokazać i te brzuydkei fragmenty ogrodu...ale po co...Po to się kobiety malują by pokazać że są piekniejsze, a nie brzydsze
Jestem za założeniem wątku
Najgorsze że są sklepy, które raz przesyłają świetne rośliny a inna wysyłka to tragedia ... I jak ich ocenić. A nauczyłam się czytać dokładnie co kupuję...