Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Martek 23:20, 01 sie 2012

asc napisał(a)

Wszystko przeczytałam
Hmm...teraz udaję,że myślę ...
Pies,pierogi,róż i migawki z kwitnącymi ,lwa też nie dało się ominąć ...
Pozdrawiam

Martuś.. musiałam zrobić ruch na wątku bo zamierał...... ile mogę pisać, że pracuję, pracuję, pracuję... wiec co sieznalazło pod ręką.. to opisałąm.... a u kotka byłąm tylko 5 minut.. no dobra 10 minut....

Rozumiem Aniu
Czy ja bym mogła wiedzieć ile osób zrobi nalot na twoje włości ???
Neska 23:22, 01 sie 2012

Kondzio napisał(a)
Ja nie moge miec brudnych paznokci bo pracuje z ludzmi ja tez piele czest ale mam problem z sasiednimi działkami które sa zarosniete i wszystko przechodzi do mnie

Do mnie przełazi ale nieststy rośnie też moje. Mój ugór niestety jeszcze nigdy nie był doskonały. Małymi kroczkami opanowuję dalsze jego zakątki.
Kondzio 23:29, 01 sie 2012

Ja tez sie staram ale prubuje posadzic rosliny ktore kupilem i po przycinalem rosliny i drzewka jeszcze przyjechala domnie Alinak i mi pomagała i poprawiala po mnie i duzo mi zajmóje robienie kancików i koszenie duzo roboty a jeszcze czeba zarabiac
Mala_Mi 00:59, 02 sie 2012

Podsumowanie.. róbmy sobie taki ogród, byśmy byli go w stanie ogarnac.. bo inaczej Bab jaga.. trzeba też zarabiać..... Dlatego ja już na chwilę obecną koniec z rabatami.....Nad taka iloscią jestem w stanie zpanowac bez nerów i poświecen.. i chociaż miejsce jest.... mówię PASS..... bo zaniedbany ogród... to kiepski ogród. Nie mam ideału, ale jakoś to jeszcze wygląda, przy większej ilości.. będę mieć nie ogrodowisko, a chwastowisko....
monteverde 01:22, 02 sie 2012

Madzenka 06:48, 02 sie 2012

Anula to że u Ciebie są zawsze sliczne kwiaty to ja wiem ale ten kotek na ogrodzeniu to już mnie zaskoczył lekko
Mala_Mi 06:57, 02 sie 2012

Kicia jest za takim ogrodzeniem
Evchen 09:13, 02 sie 2012

asc napisał(a)
Kicia jest za takim ogrodzeniem

Ania, pooglądałam jeżowki i całą resztę, nie czytałam, bo mam w huk pracy...
A kotek - ... głaskałaś go kiedykolwiek....
można w ogóle takiego kociaka trzymać prywatnie..?
Eve 09:52, 02 sie 2012

Witaj Aniu Wszystko oglądnęłam, uff Piękne róże i wszystko! Jak ty to ogarniasz, ja zrezygnowałam z wszystkich bylin, mam teraz ogród minimalistyczny
Nie mam czasu na swój wątek, chyba będę aktywna dopiero jesienią, mam kupę pracy teraz, dobrze, że Irenka wrzuciła kilka zdjęć
Musisz znaleźć trochę czasu na pływanie i moczenie się w wodzie, jesienią będzie za późno

Miłego spotkania życzę! Pozdrawiam wszystkich Twoich gości, no i Ciebie oczywiście i zazdraszczam po cichutku

Z przyjemnością będę oglądać zdjęcia ze spotkania, już się cieszę na to oglądanie
Pszczelarnia 11:10, 02 sie 2012

777 -
to są nadzwyczaj miłe cyfry we właściwej kolejności!

Wszystkiego miłego, "nie gadamy ........ nurkujemy ..........." .