JulkAd
14:39, 24 sie 2012
I ja również za

Dopiero dotarłam do domciu.... tzn jakieś pół godinki temu..i moje zakupy są niefotografowalne z powodu póznej pory... ale jutro zrobię i pokażę.... A miałam kupic tylko kilka wrzosców..... wyszło 22 i w dodatku miniaturowe hostki... ale miniaturki przecież wszędzie się zmieszczą? I tak rozgrzeszona....... nie oparłam sie pokusie.... a trawki były boskieI po 12 zł za tak duże sadzonki........ brałam te doniczki w łapcie i głaskałam trawki.....
A było to tak.. goniłąm juzdo domu.....jak najszybciej... i do ogrodowiska.... na drogach akcja "prędkosć" wiec co chwila suszarki...... patrze a tu jakaś szkółka i morze wrzosów..... hamulec do dechy i z pisekim opon wiraż na plac szkółki.... W całym Rzeszowie nei udało mi siekupić wrzośców.. bo sezon na wrzosy.... a tam wrzosy wypasione..... sadzonki gęste, ładnie przycięte... cena 3zł... (bez rabatu) i wybór wrzosców. A wrzosce w kolorze cytrynki, żłóciutkie..takei jakich nigdzie nie udało mi się kupić.. a widziała takie nasadzenia u Danusi, że zółte wrzosce pięknie wyglądaja latem.... Zakupiłam wiosna wrzosce i wrzosy przez internet.. i padły wszystkieKilkadziesiat sztuk.... cena po prawie 3 zł. I nikt mi nie powie, że nie umiem posadzić wrzosów, bo mam ich w swoim ogrdzoie duzo i rosna pięknie....
Tym sposobem..zakupiłam pod hortensje od Fineczki wrzosce w ślicznym cytrynowym kolorze.. kwitnące na biało..... i cytrynowe (ale ciemniejsze i kwitnące na rózowo) jeszcze nie wiem gdzie posadzę......... ale kolorki igiełek... tak ładne, że już dla mnie nawet nie muszą kwitnać![]()
I bez proszenia.. Pani mi dała z własnej woli rabat prawie 20%......
Pozwolę sobie zareklamować szkółke w Giedlarowej koło Leżajska..... ładne rośliny, zdrowe i Pani bardzo miła.... i w dodatku udziela rzetelnych i uczciwych odpowiedzi.... nie wciska towaru na siłe
Mi tam nie po drodze, ale warto odwiedzić Panią.... ja napewno nie raz jeszcze tam zajdę, byle droga mnie tam zawiodła. A jutro wstawię zdjecia..... szkoda, że nie mam sadzonek wrzosów bo ich nie kupowałam .. dużó większe niz wrzosce.. i naprawdę bardzo ładne....