Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

agniecha973 23:44, 23 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
nowy ogród od pierwszego tchnienia Danusia pokazuje ... https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu ... no co ty Ania nie wiesz??? ...

Aniu dziś z doskoku jestem tylko ...

u mnie piękni dwudziestoletni w srebrnej marynarce i "dżeksonkach" z łezką w oku i tapirem tudzież mokrą włoszką nad czołem oddają się wspomnieniom ...

u Madżenki - co widziałaś zapewne - sabacik był wczoraj ... i nie będę siem skarżyć ale mnie obsmarowały ))

wiem bo Magdzie - Noemi się wypskło ... skończył sie jej urlop i świętuje 200 ... stron

Finka była u Wieloszki ... i mają super zdjęcie przy drzewku ... i nowy kolor ... tzn Finka ma nowy kolor na głowie ... ładnie jej

Evechen miętosi projekt przyszłego ogrodu ... wszyscy miętoszą i wszystkim gryyl wchodzi w paradę ... galimatias

Bociek siem pokazał ... oj wielokroć rabaty pokazał i znika ... ale rabaty i pochruście wypasione ... robale też między igiełkami

robale są też pod trawnikiem u Baragi ... i i tak wszystkich przebija Agniecha ze źmiją w piwnicy ... brrr

Ania co leci w kulki ma brudne paznokcie ... ... a sebek ma komputer ... bo nie miał ...

Dianka dała nogę do Hiszpanii ... ot tak po południu ...

a ja powinnam spać ... bo jutro też jest rano ...

Bezbłędne
Mala_Mi 23:53, 23 sie 2012

Iza zwana Konstancją... ukopię ci i dostarczę co tylko kcesz z mego ogródka.. rób mi takie streszczenia codziennie....

A nawet jak bedę miałą czas poczytac, to i tak.... z uwielbieniem poczytam... to lepsze niż najlepszy serial.. (ale hortensje były i tak wypasione.... marzenie moje.. od dzis...)........
monteverde 23:53, 23 sie 2012

JulkAd 23:53, 23 sie 2012

agniecha973 napisał(a)

nowy ogród od pierwszego tchnienia Danusia pokazuje ... https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu ... no co ty Ania nie wiesz??? ...

Aniu dziś z doskoku jestem tylko ...

u mnie piękni dwudziestoletni w srebrnej marynarce i "dżeksonkach" z łezką w oku i tapirem tudzież mokrą włoszką nad czołem oddają się wspomnieniom ...

u Madżenki - co widziałaś zapewne - sabacik był wczoraj ... i nie będę siem skarżyć ale mnie obsmarowały ))

wiem bo Magdzie - Noemi się wypskło ... skończył sie jej urlop i świętuje 200 ... stron

Finka była u Wieloszki ... i mają super zdjęcie przy drzewku ... i nowy kolor ... tzn Finka ma nowy kolor na głowie ... ładnie jej

Evechen miętosi projekt przyszłego ogrodu ... wszyscy miętoszą i wszystkim gryyl wchodzi w paradę ... galimatias

Bociek siem pokazał ... oj wielokroć rabaty pokazał i znika ... ale rabaty i pochruście wypasione ... robale też między igiełkami

robale są też pod trawnikiem u Baragi ... i i tak wszystkich przebija Agniecha ze źmiją w piwnicy ... brrr

Ania co leci w kulki ma brudne paznokcie ... ... a sebek ma komputer ... bo nie miał ...

Dianka dała nogę do Hiszpanii ... ot tak po południu ...

a ja powinnam spać ... bo jutro też jest rano ...

Bezbłędne

Rewelacja
Sebek 00:00, 24 sie 2012

asc napisał(a)
Iza zwana Konstancją... ukopię ci i dostarczę co tylko kcesz z mego ogródka.. rób mi takie streszczenia codziennie....

Ja też takie streszczenia poproszę!
Elfik 00:14, 24 sie 2012

Konstancja, dzięki za linka - postaram się sama czytać
Martek 01:07, 24 sie 2012

Wypasione trawy, piękne zdjęcia i fajna "donosicielka")))))))))
Pozdrawiam
Mala_Mi 01:16, 24 sie 2012

Martek napisał(a)
Wypasione trawy, piękne zdjęcia i fajna "donosicielka")))))))))
Pozdrawiam

Dzięki Marta.... niestety na ocy już nie widze... lecę spać..... moje marzenie????
... pospać do 9 rano.. i położyc sie dnia którego sie wstało
Martek 01:32, 24 sie 2012

Więc śpij dobrze Aniu
anna_studio 01:51, 24 sie 2012

......ja też, ja też.....takie streszczenie kcem....do Ań można hurtem.....trochę tu ich jest