Mala_Mi
13:42, 09 wrz 2012

Kochani moi...... dziękuję za wpisy i za odwiedzinki.... wczoraj się nie dało, wiec dziś poszłam w ogród.. i jak poszłam to zginęłam.. posadziłam... prezenty.. len z żółtymi jeżówkami... niebiski-żółty... uwielbiam ten zestaw kolorów.. .. rdest dostał miejsce tymczasowe... piwonie podizelone i posadzone, hortensja Great Star tułajaca sie w doniczce od lipca... też posadzona.... wyrzuciłam aksamitki i wkopałam..... trochę za dżunglowato wyszło, ale trudno...
Wyrzuciłam jednoroczne szałwie spomiędzy róż, bo je zagłuszały i posadziłam lawendę, która bidula w doniczkach mi zwiędła mam nadzieję, że odbije... (wczoraj zapomniałam podlać
)
Rabata wygląda nieciekawie, ale wiem, że trzeba poczekać rok..... rok na efekty, bo po posadzeniu zawsze jest tak byle jak....
Wyrzuciłam jednoroczne szałwie spomiędzy róż, bo je zagłuszały i posadziłam lawendę, która bidula w doniczkach mi zwiędła mam nadzieję, że odbije... (wczoraj zapomniałam podlać

Rabata wygląda nieciekawie, ale wiem, że trzeba poczekać rok..... rok na efekty, bo po posadzeniu zawsze jest tak byle jak....