O ho ,ho ..ilu gości
Dąbrówka mi nie choruje, po zimie wygląda na padnięta ale bardzo szybko nabiera wigoru

Nadaje się jak najbardziej do cienia....
Planuję własnie białe lilie posadzić z trawami...... jak lilie przekwitą, to trawy osiągną docelowy wymiar i zasłonią to co brzydkie.... tak mi się kolebocze jakiś układ w głowie.... i do tego liliowce .... jak swoje przesadzę, dosadzę jeszcze jakieś inne, ale taki z przewieszającymi się kłosami.... trawy szybko rosna w kępy i być może co jakis czas trzeba będzie to przesadzić w celu doprowadzenia do porządku, by jedno drugie nie zagłuszało..... i napewno miejsce musi być na celulowe, by wiosną też coś kwitło... i dosadzę (czyli przesadzę ) tam zawilce..białe

bo to ma być kompozycja biała...... raz chcę być konsekwentna w kolorach.....i na dokładkę czerwony.... ach i iryski też tam znajdą miejsce. Ale znając życie do wiosny sto razy koncepcja się zmieni.
A to białe lilie kupione na ryneczku...bez nazwy..to ich pierwszy rok u mnie

Podobne do Casablanki...
To lilia Rexona...brzydkie zdjęcia bo już przekwitała i było po obfitych opadach deszczu.... to też jej pierwszy sezon u mnie. To Oientpety wiec pachnące i mająbyć wielkie ....
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.