Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje roślinki

Moje roślinki

Celina 22:40, 18 lip 2012

Witaj Majeczko Jak minął dzień?
Przetacznik 07:53, 19 lip 2012

Maju, życzę, żeby słonko rozświeciło się na dobre, tak szkoda Twojej wytężonej pracy, serca i rąk kiedy plony niepewne...
Pozdrawiam Cię serdecznie i donoszę, że ja też mam kilka pierwszych w życiu ogóreczków gruntowych,. jakiś cud, cieszę się jak dziecko : )
majkel0326 10:24, 19 lip 2012

Małgosiu,u nas dziś jakby cieplej,ale słońca jak na lekarstwo.Słyszałam,że od weekendu ma być lepiej,oby tak było

Celinko,wczoraj dzień minął pod znakiem fasolki.Poszłam ze skrzyneczka nazbierać i musiałam biec po drugą,bo zebrałam aż 8 kilo Poza tym dziś postanowiłam nie iść do warzywnika,dam ogórkom czas do jutra żeby trochę podrosły

Weronika,rozumiem Twoją radość! Mnie też zawsze cieszy jak coś sama sobie wyhoduję To jest satysfakcja nie do opisania jak człowiek sam z nasionka wyhoduje sobie warzywa,w tym przypadku ogórki.
betysia 07:12, 20 lip 2012

majkel0326 napisał(a)
A w moich roślinach grasują ostatnio szkodniki.Coś jak tygrys tylko mniejsze

Wspinaczka na czereśnię to ich ulubione zajęcie

Co tam dwa,trzeci też chce!

Przedstawiam Filipka

Witaj Majeczko!!!!!
wiem, juz doczytalam o deszczach i stratach...jakiez to przykre,ze natura czasami moze pokrzyzowac nasze plany i ciezka prace... wierze,ze od weekendu bedzie slonko, strasznie mocno za to trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kwiatusie kwitnapieknie , wiec chociaz niech liliowce beda malenkim pocieszeniem!
ale te twoje szkodniki skradly moje serce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fantastyczna gromadka, fantastyczny dom wlascicielki i jej serdeszko!!!!!!!
sciskam mocno i przesylam SLONECZNE buziaki!!!!!!!!!
Bogdzia 11:09, 20 lip 2012

Widzę ze deszcz nie przestał padac. Jest to wielkie dobro jesli umiarkowanie pada ale jak za dużo to jest problem . U mnie pada w sam raz tak ze jestem zadowolona. Zapowiadają poprawę pogody to może u Ciebie się poprawi.I tego Ci życzę bardzo.
EPODLAS 12:59, 20 lip 2012

Maju, mimo szkody jakie narobił kret moim ogórkom, zadziwiająco się rozrosły i jak odjeżdżałam było pełno zawiązków. Szykuje się na kiszenie. Obym się nie rozczarowała.
majkel0326 13:33, 20 lip 2012

Betysiu,dziękuję za miłe słowa Te kociaki po prostu uwielbiam.Rano wychodzę z domu i wołam "Dzieci!",a one biegną wszystkie do mnie

Bogdziu,u nas dziś na razie nie pada,a nawet nieśmiało słońce się pokazuje.Liczę bardzo na poprawę pogody,bo żniwa za pasem.

Bożenko,ja tez będę kisić w weekend.Byłam dziś zobaczyć będzie jutro trochę zrywania.
majkel0326 13:34, 20 lip 2012

A teraz pomęczę odwiedzających zdjęciami

majkel0326 13:35, 20 lip 2012

majkel0326 13:36, 20 lip 2012