Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje roślinki

Moje roślinki

Przetacznik 15:37, 26 wrz 2012

majkel0326 napisał(a)
Kolejny dzień w biegu.Trzeba korzystać z przepięknej pogody Wczorajsze niebo nad moim warzywnikiem przed zachodem słońca.Pozdrawiam wszystkich

Ojej! jakby ktoś jedwab błyszczący rozciągnął na niebie ! Pięknie
majkel0326 15:39, 26 wrz 2012

Weroniko,widok był niesamowity.Moja córka zawołała: mama zobacz jaka chmura! Nawet ona zwróciła uwagę.
Tess 15:48, 26 wrz 2012

Ależ to piękne!
andziulka 19:51, 30 wrz 2012

Maju, potężny Twój rącznik. Mój jest zielony. Też duży, ale nie taki jak Twój
ell 20:13, 30 wrz 2012

Maju piękne zrobiłas zdjącia nieba - wygląda to niesamowicie. Czasami niebo przybiera piękny kolor i układ chmur też bywa niesamowity. Patrzmy częściej w niebo. Teraz mi się przypomniało, że moje koleżanki często mówiły mi, że bujam w obłokach
Klamber 21:42, 30 wrz 2012

Maju, ja bardzo często gapie się w niebo i szukam tam ciekawych zjawisk, planet, chmurek. Udało mi się zrobić marsa,jowisza z 4 księzycami, wenus a księżyc to mój ulubieniec. Dla Ciebie zjawisko super księżyca z tamtego roku.
majkel0326 12:47, 01 paź 2012

Teresko,dziękuję

Aniu,to może wymienimy się nasionkami na wiosnę? Ja nie mam zielonego rącznika

Elu,zgadzam się z Tobą,żeby częściej patrzeć w niebo.Mnie fascynują chmury,wschody i zachody słońca.Natura tworzy najpiękniejsze obrazy

Robert,dziękuję za księżyc Piękne zdjęcie.Dziś rano było cudowne niebo,z jednej strony ogromny księżyc,z drugiej wschód słońca.
majkel0326 12:59, 01 paź 2012

Znowu kilka dni mnie nie było,ciągła bieganina.Dziś od rana też miałam wyjazd do Poznania,miasto mnie męczy,a jazda po mieście...szkoda gadać.Weekend też zapowiada mi się pracowity,mamy rzeźnika umówionego,będzie co robić.Miniony tydzień spędziłam na pracach w ogrodzie.Wykopałam resztę mieczyków,powyrywałam trochę chwastów,ogólne porządki i przygotowania do zimy.Mam kilka nowych pomysłów.Na wiosnę marzy mi się kilka drzewek na pniu,w związku z tym padły bzy,co widać poniżej

Chociaż jeszcze nie ma zimy to ja już czekam na wiosnę,żeby swoje plany ogrodowe wcielić w życie.Pod nóż,a raczej pod piłę pójdzie jeszcze stara dzika śliwka,a na jej miejscu powstanie nowa rabata

Tymczasem zaczynają kwitnąc marcinki.Na razie białe,bo fioletowe coś nieśmiałe w tym roku,wstydzą się zakwitnąć,trzeba jeszcze na nie poczekać

majkel0326 13:02, 01 paź 2012

Nie brakuje też pomarańczowych akcentów.Jesienny kolor Gazanie w towarzystwie begonii kwitną nieprzerwanie przez całe lato i jeszcze nie dają za wygraną

Moje miechunki po raz pierwszy maja owoce

A sumak pięknie zmienia barwę

Milka 13:57, 01 paź 2012

Maju, jesień piękna, ale to niebo....ach