Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje roślinki

Moje roślinki

majkel0326 10:44, 07 gru 2012

U nas zima na całego.Wszystko zasypane,na drogach ślisko.Na ogród tylko przez okno patrzę Dużo frajdy mam z moich ptaszków na słonince,miło sobie na nie popatrzeć.Córka przeżywa,bo dostała rolę anioła w jasełkach.Codziennie ćwiczy tekst.Kupiłyśmy już aureolę i skrzydełka,suknia jest do przerobienia,będę się bawić w krawcową
EPODLAS 20:01, 08 gru 2012

To będzie mama przeżywała jak córka będzie grała na scenie. Trzymam za nią kciuki.
majkel0326 11:05, 09 gru 2012

Dziękuję Bożenko Debiut ma już za sobą,bo występowała już z okazji dnia mamy i dnia babci.Ale zawsze to miło podziwiać swoją pociechę
popcorn 11:07, 09 gru 2012

Ale fajnie! My też uczymy się roli, jadą samochodem Młoda ma lepszą pamięć niż ja... wiele lepszą
Fajnie oglądać Młode na scenie, zawsze mam łzy w oczach

pozdrawiam!
majkel0326 11:07, 09 gru 2012

Kochani,u nas -7 i mróz nawet w dzień nie odpuszcza.Wczoraj było pięknie jak w bajce,bo na drzewach była szadź,cudowny widok jak z mroźnej krainy Muszę jutro wyskoczyć z aparatem do ogródka i pokazać Wam moją zimę
majkel0326 11:08, 09 gru 2012

Karolina,coś w tym jest,bo mi łzy też się pchają do oczu w takich momentach Ale możemy być dumne z córek
Celina 19:25, 09 gru 2012

majkel0326 napisał(a)
U nas zima na całego.Wszystko zasypane,na drogach ślisko.Na ogród tylko przez okno patrzę Dużo frajdy mam z moich ptaszków na słonince,miło sobie na nie popatrzeć.Córka przeżywa,bo dostała rolę anioła w jasełkach.Codziennie ćwiczy tekst.Kupiłyśmy już aureolę i skrzydełka,suknia jest do przerobienia,będę się bawić w krawcową

Mam taką fotke ,na której też jestem aniołkiem. Pamietam ,że moje skrzydełka były jakieś takie mizerne. Zawsze jak ogladam to zdjęcie to przypomina mi się ,że było mi z tego powodu bardzo smutno.Czułam sie gorsza!!
Kiedy mój najstarszy synuś przygotowywał się do roli anioła w jasełkach ;był już w podstawówce.,to jak mu zrobiłam skrzydła to klękajcie narody!!
Aż do samej ziemi .Lepiłam je dwie noce.Wzbudziły u wszystkich zachwyt a synuś został gwiazdą wieczoru!!. A własciwie aniołem wieczoru!
I odbiłam sobie !
Doktor Freud byłby ze mnie zadowolony!
majkel0326 10:18, 10 gru 2012

Celinko,dobry sposób na pozbycie się żalu,skuteczna metoda Ja poszłam na łatwiznę i skrzydła kupiłam,teraz jest duży wybór w sklepach,córka zadowolona

Dziś u nas zimno,rano -7,teraz -5 stopni.W nocy sypnęło śniegiem,nieprzyjemny wiatr wieje.Najlepiej zrobić sobie herbatki z cytryną i nie wychodzić z domu,żeby tylko tak się dało...Po śliwach w ogrodzie szaleją sroki.Naliczyłam ich siedem sztuk jednocześnie jak bawiły się,a może walczyły?Sama nie wiem,w każdym razie było na co popatrzeć
Celina 22:14, 11 gru 2012

Majeczko co tam u Ciebie?
majkel0326 12:51, 13 gru 2012

Jestem,jestem Celinko Przymroziło u nas i to ostro.rano było -13 stopni,więc odchodzę od kaloryfera jak już na prawdę muszę Zasypało nas śniegiem,M musiał traktorem odśnieżać podwórko.Tylko córka ma frajdę z takiej ilości śniegu Mam parę zdjęć z wczoraj.

Jedna z moich trawek pod pierzynką śniegową

Krzewy w śniegowych czapkach