majkel0326
10:54, 05 gru 2012

Witajcie Kochane
Trochę mnie nie było,ale postaram się nadrobić ten fakt
Nie będę znowu zganiać tego na brak czasu,po prostu tak jakoś wyszło,życie czasami robi niespodzianki i wszystko inne schodzi na dalszy plan 
Elu,dziękuję za uśmiechy
Bogusiu,ja zawsze się śmieję,że taka kura to ma dobrze,zniesie jajo i już ma wolne do końca dnia
Wiunia,a nas już wczoraj zasypało od rana,potem trochę śnieg stopniał (co wywołało płacz u mojej córki),a dziś znowu sypnęło śniegiem.Postaram się zrobić trochę fotek,tylko baterię od aparatu naładuję.No i oczywiście zima tradycyjnie zaskoczyła drogowców,wczoraj na drogach było biało i ślisko,bo kto to widział śnieg w grudniu
Panowie od odśnieżania i sypania piaskiem zaspali jak co roku 
Bożenko,wycieczka udała się w 100 %
Dzieciaki zadowolone.Każdy przedszkolak dostał bombkę ze swoim imieniem i cztery bombki do własnoręcznego pomalowania (malowali na miejscu w fabryce).Do tego można było kupić bombki w sklepiku.Córka przywiozła sobie bombki z postaciami z bajek.A co do podróży to zdenerwowałam się dopiero konkretnie jak zobaczyłam,że kierowcą autobusu jest...kobieta! Przyznam,że trochę mnie to zszokowało (i nie tylko mnie).Ale rodzice,którzy jechali z maluchami i nauczycielki bardzo chwalili tą panią.Podobno prowadziła bezpiecznie i profesjonalnie 

Elu,dziękuję za uśmiechy

Bogusiu,ja zawsze się śmieję,że taka kura to ma dobrze,zniesie jajo i już ma wolne do końca dnia

Wiunia,a nas już wczoraj zasypało od rana,potem trochę śnieg stopniał (co wywołało płacz u mojej córki),a dziś znowu sypnęło śniegiem.Postaram się zrobić trochę fotek,tylko baterię od aparatu naładuję.No i oczywiście zima tradycyjnie zaskoczyła drogowców,wczoraj na drogach było biało i ślisko,bo kto to widział śnieg w grudniu

Bożenko,wycieczka udała się w 100 %