Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje roślinki

Moje roślinki

majkel0326 10:54, 05 gru 2012

Witajcie Kochane Trochę mnie nie było,ale postaram się nadrobić ten fakt Nie będę znowu zganiać tego na brak czasu,po prostu tak jakoś wyszło,życie czasami robi niespodzianki i wszystko inne schodzi na dalszy plan

Elu,dziękuję za uśmiechy

Bogusiu,ja zawsze się śmieję,że taka kura to ma dobrze,zniesie jajo i już ma wolne do końca dnia

Wiunia,a nas już wczoraj zasypało od rana,potem trochę śnieg stopniał (co wywołało płacz u mojej córki),a dziś znowu sypnęło śniegiem.Postaram się zrobić trochę fotek,tylko baterię od aparatu naładuję.No i oczywiście zima tradycyjnie zaskoczyła drogowców,wczoraj na drogach było biało i ślisko,bo kto to widział śnieg w grudniu Panowie od odśnieżania i sypania piaskiem zaspali jak co roku

Bożenko,wycieczka udała się w 100 % Dzieciaki zadowolone.Każdy przedszkolak dostał bombkę ze swoim imieniem i cztery bombki do własnoręcznego pomalowania (malowali na miejscu w fabryce).Do tego można było kupić bombki w sklepiku.Córka przywiozła sobie bombki z postaciami z bajek.A co do podróży to zdenerwowałam się dopiero konkretnie jak zobaczyłam,że kierowcą autobusu jest...kobieta! Przyznam,że trochę mnie to zszokowało (i nie tylko mnie).Ale rodzice,którzy jechali z maluchami i nauczycielki bardzo chwalili tą panią.Podobno prowadziła bezpiecznie i profesjonalnie

popcorn 10:59, 05 gru 2012

hej,
ale czemu kierowcą autobusu nie może być kobieta? Uważam że jeżdżą wolniej i ostrożniej...
fajna wycieczka! U nas coś tam sypnęło ale już zupełnie prawie stopniało... może potem znowu posypie?

pozdrawiam
majkel0326 11:11, 05 gru 2012

Karolcia,nie mówię,że kobieta nie może być kierowcą autobusu.Po prostu mnie to zaskoczyło,bo nigdy się z tym nie spotkałam.Taka drobna kobietka w takim wielkim autobusie Ale tak jak pisałam prowadziła profesjonalnie i jestem za tym,żeby ta pani zawsze woziła naszych przedszkolaków na wycieczki I zgadzam się z Tobą,że kobiety jeżdżą ostrożniej.W ogóle poziom niektórych kierowców pozostawia wiele do życzenia,brawura bierze górę
A śnieżek znowu u nas nieśmiało zaczyna padać
Celina 11:14, 05 gru 2012

Witaj Majeczko
nawet nie wiesz jak mi brakowało tych Twoich fotek!

Pozdrawiam ciepło bo u mnie dzisiaj ziąb
EPODLAS 11:26, 05 gru 2012

Maju, śliczne zdjęcie i jak tu nie kochać kury. Wyglądają tak dostojenie.

majkel0326 11:32, 05 gru 2012

Celinko,miło mi,że mnie odwiedziłaś Fotek ostatnio mniej,bo mniej też się dzieje.Ale zapraszam Cię serdecznie

Bożenko,kurki leniuszki Od wczoraj mocno zdziwione,bo większość z nich pierwszy raz śnieg widzi
Kondzio 11:32, 05 gru 2012

U nas w Krakowie już dawno kobiety jeżdżą autobusami
popcorn 11:38, 05 gru 2012

Jestem za! Wolniej, ostrożniej, uważniej, i rzadziej palą
Kury na tym pługu super

pozdrawiam!
hanka_andrus 12:13, 05 gru 2012

Koszalin też w tyle nie jest ,autobusy u nas też kobiety prowadzą.Miejskie.
Kurki....w kolorze miodku!
majkel0326 12:18, 05 gru 2012

Kondziu,ja ze wsi jestem Ale tak poważnie nie mam nic przeciwko,tylko pierwszy raz się z tym spotkałam.Moja babcia kiedyś była motorniczym tramwaju w Poznaniu,jeszcze mnie na świecie nie było wtedy

Karolina,z tym paleniem masz rację! Wstrętny nałóg Za kurki dziękuję

Haniu,jestem za tym,kobiety często lepiej sobie radzą za kółkiem od facetów A ta jaśniejsza kurka ze zdjęcia to z tych,które latem w ogródku się wykluły Te z jajek niespodzianek