Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Pola 19:29, 19 mar 2012

No ale z Was " harpagany" do roboty Ty i twój M cudną odwaliliście robotę, seper bukszpanki zazdroszczę że takie ładne a za taką cenę niestety za daleko dla mnie, uśmiałam się z tego pomysłu na tira dobrze kombinujecie
Bogdzia 19:38, 19 mar 2012

Irenko cofałam się i cofałam i cofałam i cofałam, kurcze juz mi się w głowie kręciło. W końcu dotarłam do tych bukszpanów co je zakupiłaś. Przy okazji zobaczyłam i Twojego M. Jacy z Was dziadkowie? Ani jednego siwego włoska, ani zmarszczki, robotę odwalacie jak wojsko w czasie musztry, no rozczarowałam się strasznie.To tyle w temacie dziadkowo - babcinym.A bukszpany owszem dorodne i od razu w ogrodzie sie zmieni na korzyśc, no i tu dobrze że jesteście jak to wojsko bo gdyby nie to do końca życia sadzili byscie te bukszpany.Ja się juz mocno zastanawiam gdzie tego tira z bukszpanami umiescic, bo u mnie ulica wiejska więc wąska, ale przyjeżdżajcie.
anika 21:11, 19 mar 2012

irena_milek napisał(a)

No widzisz Irenko teraz takie prawko jak znalazł Nauka nie idzie w las i trza ja teraz wykorzystać A poważnie to tir to może przesada ale wynajęcie przyczepy za 80 zł to już coś:0

Irenko, ja oczywiście żartowałam Tłumaczę się żeby nie wyszło głupio

poczucia humoru mi nie brak, też lubie żartować ale to musiałaby być big przyczepa, bo na taka jak moja wchodzi 50 szt. albo jak inaczej by ułożyli 100 szt.

Aniu, ale ty masz blisko do Bogdzi będziesz na spotkaniu

Tak, tak skorzystam z zaproszenia. Takiego pięknego ogrodu nie zobaczyć to grzech
ircia 21:14, 19 mar 2012

Irenko - jak tu za Tobą nadążyć???? Szalone tempo na wątku i w ogrodzie. Ty chyba masz dłuższą dobę niż ja
Podziwiam ogrom zakupów i prac z nimi związanych
Już jest fajnie, a co dopiero będzie latem????
anika 21:21, 19 mar 2012

Musiałam zobaczyć cóż to ten milin. Ślicznie kwitnie. Trzeba go okrywać na zimę - a to gorzej i kwitnie dopiero po kilku latach. Wygląda ślicznie.
andziulka 21:24, 19 mar 2012

Irenko, sporo pracy miałaś z tymi bukszpanami, ale efekt jest zadawalający
alinak 21:24, 19 mar 2012

Irena aaaalllleeee bukszpany . miło zobaczyć M przy pracy . mojego byś tak nie uchwyciła ...no chyba z gołębiem w ręce.
u ciebie już sadzenie a ja w piątek dłubnęłam łopatą i lód w spodzie ziemi . nie wiem kiedy będę przesadzać RH.
Madzenka 21:48, 19 mar 2012

Irenko myślalm,że nei odnajdę tych bukszpanów, tyle tych stroniczek natrzaskałaś efekt wspaniały!!!!
Podpory pod miłorząb idealne i pomysłowe.
Szkoda, że tak awaria pokrzyżowała Wam plany, ale co się odwlecze to nie uciecze
dajana 22:58, 19 mar 2012

No ja też się naszukałam ja mam trzy i jak się cieszę he,he, Cena faktycznie Irenko bardzo atrakcyjna .Kupuj jeszcze jedną przyczepkę, rozsady porobisz i ci się rozmnożą.Lubię bardzo bukszpany .Masz co robić, nowy nabytek ,nowe siły witalne Pomocnik to skarb,co dwoje to dwoje szczęściara ,
noemi 23:04, 19 mar 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko super to wygląda ogrom pracy szacun

a ty nie poszalałaś z bukszpanami? pracy dużo, ale jak coś cieszy to idzie gorzej jak zrobisz przerwę, tyłek posadzisz, to potem jak ciężko wstać

jeszcze nie, ale jestem dogadana z panem, powiedział, że w każdej chwili mi je wykopie, to i jak muszę sobie przygotować grunt... ale był ucieszony , jak mu powiedziałam, że u nas na forum takich ruch
z powodu jego plantacji !!!