Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 11:42, 20 mar 2012

anika napisał(a)
Musiałam zobaczyć cóż to ten milin. Ślicznie kwitnie. Trzeba go okrywać na zimę - a to gorzej i kwitnie dopiero po kilku latach. Wygląda ślicznie.

śliczny, a okrywać niekoniecznie, bo nawet jak przemarznie, wybija od korzenia i przez sezon dużo rośnie
Milka 11:43, 20 mar 2012

andziulka napisał(a)
Irenko, sporo pracy miałaś z tymi bukszpanami, ale efekt jest zadawalający

tak Andziulko ale to dopiero początek
Milka 11:45, 20 mar 2012

alinak napisał(a)
Irena aaaalllleeee bukszpany . miło zobaczyć M przy pracy . mojego byś tak nie uchwyciła ...no chyba z gołębiem w ręce.
u ciebie już sadzenie a ja w piątek dłubnęłam łopatą i lód w spodzie ziemi . nie wiem kiedy będę przesadzać RH.

Alinko, mój M. ma chyba większego fioła na punkcie ogrodu jak ja ale jak bym mu pozwoliła sadzić co che, to byłaby dżungla, a nie ogród!
nadal mam w nocy mrozik i nijak nie mogę rozsadzić hosty
życzę dużo słońca w pierwszym dniu wiosny
Milka 11:47, 20 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko myślalm,że nei odnajdę tych bukszpanów, tyle tych stroniczek natrzaskałaś efekt wspaniały!!!!
Podpory pod miłorząb idealne i pomysłowe.
Szkoda, że tak awaria pokrzyżowała Wam plany, ale co się odwlecze to nie uciecze

też się cieszę tymi bukszpanami przyszły hortensje do wysadzenia, więc podpory znikają a jutro róże; znowu biedny M. ma robotę, bo musi nakopać 30 dołków
Milka 11:50, 20 mar 2012

dajana napisał(a)
No ja też się naszukałam ja mam trzy i jak się cieszę he,he, Cena faktycznie Irenko bardzo atrakcyjna .Kupuj jeszcze jedną przyczepkę, rozsady porobisz i ci się rozmnożą.Lubię bardzo bukszpany .Masz co robić, nowy nabytek ,nowe siły witalne Pomocnik to skarb,co dwoje to dwoje szczęściara ,

my Dajano, tak nawzajem się nakręcamy, że ciągniemy robotę jak dwa rasowe konie pociągoweha, ha

ale my to naprawdę kochamy i..masz rację, szczęściara ze mnie
Milka 11:51, 20 mar 2012

noemi napisał(a)

Irenko super to wygląda ogrom pracy szacun

a ty nie poszalałaś z bukszpanami? pracy dużo, ale jak coś cieszy to idzie gorzej jak zrobisz przerwę, tyłek posadzisz, to potem jak ciężko wstać

jeszcze nie, ale jestem dogadana z panem, powiedział, że w każdej chwili mi je wykopie, to i jak muszę sobie przygotować grunt... ale był ucieszony , jak mu powiedziałam, że u nas na forum takich ruch
z powodu jego plantacji !!!

no ja myślę dbamy o jego biznes!! to czekam, aż ty poszalejesz i miłej pracy z bukszpanami
Milka 11:52, 20 mar 2012

marzena napisał(a)
Irenko, no czas u Ciebie biegnie niezwykle szybko - i w wątku i w ogrodzie
bukszpany extra

dzięki muszę zerknąć do ciebie zaraz, bo mnie oprócz właścicielki i piesek zaintrygował
Milka 11:53, 20 mar 2012

Martek napisał(a)
Świetne zakupy ,żeby zobaczyć trzeba było przejść przez gąszcz paplaniny i zachwytów

Martuś, nijak się nie da bez tego paplania ale dzięki temu fajnie jest
Mala_Mi 12:03, 20 mar 2012

No to jeszcze ja zapaplę na tym watku i uciekam do roboty....u Ciebie to musze czytać co chwilkę, bo potem duzo tego na jeden raz
Milka 12:04, 20 mar 2012

a teraz dalej bukszpany; wczoraj wieczorkiem luknęłam, a dziś strzeliłam foto
w nocy był mróz i o 6 są jeszcze ślady na trawie

to będzie żywopłot bukszpanowy; zamyka pewną przestrzeń, ochrania cedry, ale niestety zabrakło nam i jak auto zrobią, trzeba wyprawić się po kolejne zakupy

zabrakło na zawijaski, tu dobrze widać ale się mój M. napracował z tą darnią i kancikami!

z drugiej strony...cięcie zostawił dla mnie; czyli kulki jak źle wyjdą wina spadnie na mnie, bo tu będzie prościej

tu widać, że brakło

elfik już ładuje słoneczne promienie