Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

viva 22:55, 15 cze 2012

Irenko, masz cudne przetaczniki, właśnie takie są mi niezbędne do mojego ogrodu

Przeczytałaś u mnie odpowiedź na temat róży, o którą pytałaś?
Czy Ty masz wszystkie młode róże czy też jakieś starsze?
Milka 10:02, 16 cze 2012

Mam też takie 14 letnie, to te żółte i kremowe, malinowe, białe jadalne i 2 stare czerwone, które przemarzły, ale po obcięciu odbiły z korzenia;przetacznik, to nowy nabytek, też mi sie podba, chyba koło żółtych róż też posadzę
zaraz biegnę do ciebie
Milka 10:08, 16 cze 2012

asc napisał(a)
I co..twoje hosty przyszły???????

nie
jak przyjdą, zaraz wkleje fotki, bo ta ciemna co zamówiłam, bardzo chcę ją na żywo zobaczyć; myślałam jeszcze o szarych gigantach, do zieleni fajnie pasują
Milka 10:10, 16 cze 2012

ircia napisał(a)
Irenko - fajne połączenie żurawek z trawami
Aksamitki dorodne - z mojego siewu nic nie wyszło A to podobno kwiaty dla początkujących ogrodników

Irenko, nie martw się, ja też z tym sianiem mam kłopoty; wyjątkowo udałą sie aksamitka, wszędzie gdzie sypnęłam, rączniki no i dalie podpędzałam i kanny; idą słabo a na daliach mszyca straszna, dzis oprysk, bo piękna pogoda, ciepełko
Milka 10:11, 16 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Irenko jestem na bieżąco.Pozdrawiam.

Cieszę się miłego weekendu
Milka 10:12, 16 cze 2012

anula_wn napisał(a)
a ja nie
już się biorę za czytanie, o rany tylko jeden dzionek mnie nie było !!!

Anula, tobie się nie dziwię, przecież u ciebie tyle się działo, aż mnie zmobilizowało do naśladownictwa, ale efekty mizerne, no kancik jednak jest, nawet M. pochwalił
Milka 10:14, 16 cze 2012

marzena napisał(a)
Irenko, nie nadążam z Twoim wątkiem...( zresztą nie tylko z Twoim), przyznam się, że głownie ogladam 'pismo obrazkowe' , no i widzę, że ślicznie Ci wszystko kwitnie
jaśminowce masz przepiękne mam pytanie- czy przycinasz je ? jężeli tak, to kiedy i które gałązki ?

Mam fajnego rzecznika Elfika
wystarczy pooglądać pismo obrazkowe;
pozdrawiam Marzenkę i Elę
Mala_Mi 10:52, 16 cze 2012

Szkoda, że nie przyszły..... ja reklamowałam plamki na jednej odmianie..tzn wysłałam emaila póżnym popołudniem..i wieczorkiem późnym juz miałam telefon z wyjaśnieniami..... Masz pozdrowienia od Pana Andrzeja..... bo powiedziałam, że ta druga gaduła co wydzwania to Ty, czyli moja koleżanka
Hosty i żurawki ładne... dobrze zapakowane... ale to napewno czytałaś juz u mnie.....
A ja końcże robotę, goniedo rzeszowa i uciekam na popołudnie do ogrodu, mam co sadzić ,a wcześenij musze sobie przygotowac teren..... a zielsko szaleje...grrrrr W chałupie pobojowisko.... porażka.....
Krys 10:55, 16 cze 2012

Witaj Irenko a dzisiaj własnie wróciłam z festiwalu recyklingowego ,naskładałam baterii ,dostałam roślinki,oczywiście wybrałam cisy ,pozdrawiam
Milka 10:59, 16 cze 2012

asc napisał(a)
Szkoda, że nie przyszły..... ja reklamowałam plamki na jednej odmianie..tzn wysłałam emaila póżnym popołudniem..i wieczorkiem późnym juz miałam telefon z wyjaśnieniami..... Masz pozdrowienia od Pana Andrzeja..... bo powiedziałam, że ta druga gaduła co wydzwania to Ty, czyli moja koleżanka
Hosty i żurawki ładne... dobrze zapakowane... ale to napewno czytałaś juz u mnie.....
A ja końcże robotę, goniedo rzeszowa i uciekam na popołudnie do ogrodu, mam co sadzić ,a wcześenij musze sobie przygotowac teren..... a zielsko szaleje...grrrrr W chałupie pobojowisko.... porażka.....

ha, ha, ja nie gaduła, tylko dociekliwa bardzo
i tak pewnie nie wierzysz!
działaj, bo w sierpniu u ciebie sie będę gościć, ale obiecuje pomóc w ogrodzie i troche mogę porozpieszczać gotowaniem