Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Martek 22:56, 17 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
świętokrzyskie piękne ale też bym się nie zamieniła ... Wrocław to Wrocław ... ...

aktualnie też mam doła bo nie wiem jak robić wejście do domu ... albo będę miała wymarzoną werandę i dojście do schodków na nią wprowadzi mi krzywą do przedogródka ... albo będę miała prostokąt idealny przedogródka ale bez werandy marzeń li tylko ze zwykłymi schodkami ... i jak się nie obejrzeć to dooopa jest z tyłu ...

Doła to można mieć jak nie stać na marzenia,a Ty masz marzenia i wiesz,że kochasz werandę i coś jeszcze wymyślasz z prostokątami ???Jak masz kasę rób werandę
Milka 22:56, 17 cze 2012

Martek napisał(a)
Czytam co wysadziłaś,a u mnie nie ma niektórych roślin jak np.lime marmeladę i zła jestem bo stoję w miejscu z rabatami ;(

a u mnie tylko te były,, więc też bez wyboru, ale jasne, ożywiają ciemną zieleń;
no, to mi trochę lepiej, widac takie frustracje mamy wszyscy, ale mówię juz, że ten ogród mnie wykończy, trzeba mi dla frajdy i radości, tylko 500m
Martek 22:57, 17 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Poszłąbym za marzeniem, czyli weranda!! na niej posiedzisz nawet w chłodniejsze dni
no, ja też chyba mam doła, a powinna byc radość i satysfakcja!

O to samo w sumie napisałyśmy Konstancji )))))))
Dziewczyny nie bądźcie smutasy bądźcie śmiechu...ki )))))
Milka 22:58, 17 cze 2012

Martek napisał(a)

świętokrzyskie piękne ale też bym się nie zamieniła ... Wrocław to Wrocław ... ...

aktualnie też mam doła bo nie wiem jak robić wejście do domu ... albo będę miała wymarzoną werandę i dojście do schodków na nią wprowadzi mi krzywą do przedogródka ... albo będę miała prostokąt idealny przedogródka ale bez werandy marzeń li tylko ze zwykłymi schodkami ... i jak się nie obejrzeć to dooopa jest z tyłu ...

Doła to można mieć jak nie stać na marzenia,a Ty masz marzenia i wiesz,że kochasz werandę i coś jeszcze wymyślasz z prostokątami ???Jak masz kasę rób werandę

No widzisz Iza, Marta też za werandą
nie wyobrażam sobie ciebie bez werandy, ona do ciebie po prostu pasuje
Milka 23:00, 17 cze 2012

Martek napisał(a)

Poszłąbym za marzeniem, czyli weranda!! na niej posiedzisz nawet w chłodniejsze dni
no, ja też chyba mam doła, a powinna byc radość i satysfakcja!

O to samo w sumie napisałyśmy Konstancji )))))))
Dziewczyny nie bądźcie smutasy bądźcie śmiechu...ki )))))

do smutasa mi daleko, ale realistka ze mnie się robi, że hej, wiem, ze im dalej tym będzie gorzej; a teraz jak sama wszystko robię, to naprawdę ledwo zipię; a i tak nie wyplewiłam wszystkiego i nawet chemią nie ma jak lecieć, bo pogoda w kratkę!
Martek 23:01, 17 cze 2012

irena_milek napisał(a)

Czytam co wysadziłaś,a u mnie nie ma niektórych roślin jak np.lime marmeladę i zła jestem bo stoję w miejscu z rabatami ;(

a u mnie tylko te były,, więc też bez wyboru, ale jasne, ożywiają ciemną zieleń;
no, to mi trochę lepiej, widac takie frustracje mamy wszyscy, ale mówię juz, że ten ogród mnie wykończy, trzeba mi dla frajdy i radości, tylko 500m

Pewnie troszkę "stresujesz"się gośćmi i pragniesz by wszystko było dopięte na ostatni guzik.Wypielęgnowane i czyste )))))))
Ja tak przynajmniej mam ,nawet przy "pospolitych"wizytach znajomych ,myślę,że spakowałam w worek nieuprasowane rzeczy,a powinny być w komodach jak listek )))))))))))))))))))))))))))
To jest dopiero chore ))))))))))))
Milka 23:03, 17 cze 2012

Martuś, nie gośćmi, tylko perspektywą, którąś widzę!
a ja w ogóle nie prasuję, chyba że ubieram coś i mus, to tylko wtedy!
Martek 23:05, 17 cze 2012

Irenko ja mszyce ściągam normalnie palcami,trawnik pełen koniczyny i też nie ma sensu pryskać bo deszcze,ale się nie przejmuję ,wytłumaczyłam sobie,że to nie moja wina i nie ma teraz na to ani wpływu,ani czasu
Pamiętaj Irenko ogród to nie apteka ma cieszyć nie stresować !
Martek 23:06, 17 cze 2012

A co M?
Milka 23:07, 17 cze 2012

No wiem, ale coś musisz zrobic, bo inaczej wszystko zarośnie i jaki sens sadzic jakiekolwiek rośliny!

Uciekam spać, jutro do pracy, ręce do renowacji i parę punktów do załatwienia na głowie
dobranoc