Aniu las będzie za rok, ale i teraz porównując do sierpnia, jest różnica
Robert...tegoroczna, sadziłam w kwietniu, szły bidnie, bałam się, ze nic z nich nie będzie, kupowane przez net
Kindzia/Kasiu...tak, kwietniowe, tegoroczne, w sumie 8 sztuk; twoje 3 też się rozrosną
Madżenko...jesteś niezawodnym rzecznikiem
Eliza większośc walczy z kretami i nornicami, ale i tak sadzimy i wiem, że nie oprzesz się
eee tam/ Justynka te żółte tam przez przypadek, a bukszpany są wkoło jako murek, póki co do strzyżenia..mówisz jak u Kapiasów..mega komplement, dzięki
Bożenko...uwielbiam to co piszesz

ale wiesz o tym
Monitko cieszę się, że rabata się podoba, zobaczymy jak to za rok będzie
annawu/ Aniu właśnie do tej pory to był mój największy błąd ogrodnika, sadzenie po 1 sztuce! dzięki
Epodlas/ Bożenko no co ty, jaki wstyd, od czegoś trzeba zacząć, moje też młódki od kwietnia
Aniu an_tre jak chwalisz, to znaczy, że jest dobrze, dzięki
Sylwia...cieszę się, że jesteś i oglądaj do woli, ale ja u ciebie dość często wiele innych piękności oglądam
Rysiu u ciebie tak pięknie, że one na nic się nie zdadzą, a twoja hortensja to jak jedno wielkie drzewo
Urszulla jak tylko będzie więcej sadzonek, chętnie się podzielę

; berberysy kupowałam w okresie, kiedy nazwy nie miały znaczenia, byleby coś rosło, więc nie wiem Ula
Zuzia na to właśnie liczę, ale to oznacza, że coś będzie znowu na rzeczy z przesadzaniem
kochani, staram się nie pędzić, w jednym poście odpowiedź dla wszystkich i na ten deszczowy dzień
fajnie byłoby jeszcze tak mieć