Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod dębem - róże, liliowce, hosty, żurawki i reszta

Pod dębem - róże, liliowce, hosty, żurawki i reszta

andziulka 11:10, 29 lut 2012

Dzień dobry Wandziu piękne lilie.Od razu robi sie cieplej. Nawet u mnie za oknem nieśmiało wygląda słoneczko
ircia 13:07, 29 lut 2012

Dzięki Wandziu za „liliowe„ rady Pochwalę się zdjęciem, bo mam nadzieję, że w tym roku zakwitnie Na obrazku wygląda cudnie
wanda7 17:11, 29 lut 2012

Dziewczyny moje drogie, jaki dzisiaj byl wspaniały dzień. Słońce, cieplutko, nawet kawkę na tarasie wypiłam. Na razie zdjęć nie robię, bo jeszcze wszystko oklapnięte i zaspane. Trzeba to uporządkować, powycinać badyle, pograbić... A więc póki co, wspominki

EPODLAS 18:24, 29 lut 2012

Wandziu twoje lilie piękne - wszystkie. Ale chyba najbardziej podobają mi się te czysto białe z pomarańczowymi pręcikami. W Obi lilie drogie. Nie kupiłam żadnej. Najbardziej jestem ciekawa w tym roku białych tulipanów, które wsadziłam na jesieni. Razem około 40 sztuk. Mam nadzieję że wzejdą wszystkie. Nie jest to powalająca ilość, ale to już coś. Jeżeli chodzi o lilie, to będą w tym roku moje pierwsze. Ale byłam w ogrodzie kuzynki, która jest wielbicielką lilii i pamiętam tylko że cudnie pachniały.
barbara_kraj... 18:32, 29 lut 2012

Moje lilie w ub.r. mocno zniszczyły szkodniki gryzące. Myślałam, że to poskrzypka liliowa, ale nie. Nie udało mi się przyłapać ich na gorącym uczynku. Pewnie żerowały nocą
Gdyby takch pięknych dni, jak dzisiejszy, było więcej, robota w ogrodzie mogłaby ruszyć 'z kopyta'!
hania 18:36, 29 lut 2012

Tez podziwiam Twoje lilie są piękne,,,,choć sama mam tylko jedną
Celina 18:56, 29 lut 2012

Ta śliczniutka na ostatnim zdjęciutaka damulka
AniaDS 18:57, 29 lut 2012

Wandziu, nawet u mnie dziś było słońce .
Po wczorajszej zimie, która mnie załamała, dziś nadszedł w końcu ten radosny dzień.
Kawy się jeszcze na zewnątrz nie dało wypić, ale jeszcze troszkę..
Powoli i mój śnieg topnieje .
ircia 19:47, 29 lut 2012

Wandziu, jaka to odmiana lilii ta trzecia na zdjęciu? Jasno żółta? Zachwyciła mnie
U mnie też było dzis cudnie, ale jeszcze nie czas na kawkę na tarasie..... Zazdroszczę Ci
Bogdzia 20:56, 29 lut 2012

U mnie też było dużo słońca jak dla mnie to za duzo. Posiedziałam sobie na hustawce po pracy w ogrodzie.