Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Kindzia 18:13, 04 lis 2013

Jak tam Małgosiu? Słychać coś?
malgocha1960 22:38, 06 lis 2013

Dziękuję wam serdecznie w imieniu młodych.Mam nadzieję,że będą żyli sobie w miarę szczęśliwie.
Skręciłam sobie nogę i byłam trochę uziemiona,na pocieszenie kupiłam fontannę i donicę.Facet wyjeżdża na dłużej do Anglii i zjechał trochę z ceny.Donica byłą niestety tylko jedna,jeżeli wiosną będzie dalej prowadził działalność to chciałabym zamówić kolumnę pod donicę.Nie wiem jak będę stałą finansowo po elewacji wiosną,a chciałabym zrobić altanę na kolumnach czterech i nie wiem jaki dach.Szukałam nieco w necie altan na kolumnach właśnie,ale jest bardzo mało zdjęć.Może macie jakieś ciekawe fotki?

AgnieszkaBK 23:24, 06 lis 2013

Ciekawie się zapowiada .... fontanna będzie pasowała do Twojego ogrodu U mnie też kwitną prymulki ..... może w tym roku nie będzie zimy ....marzenie
Kasiek 06:56, 07 lis 2013

Malgosiu udany zakup,lubie te kolory Milego dzionka zycze
malgocha1960 09:16, 07 lis 2013

Agnieszko,chciałabym,żeby taka pogoda utrzymała się do wiosny,ale wiemy,ze to niemożliwe.Oby tylko ta zima nie była taka długa jak ostatnia do połowy kwietnia.Muszę kupić jeszcze biały grysik i wyłożyć wkoło fontanny na te kamienie,które są.Facet ,który produkuje te cudeńka wyjeżdża do Anglii na dłużej i sam nie wie co będzie z zakładem wiosną,a chciałam dokupić jeszcze kolumnę pod donicę i ławki.
Kasiu,witaj.Kolorów było sporo wszystkiego,suchy beton,pięknie wypolerowany stalowy,biały,ciemny brąz,ale ten chyba najbardziej rozświetla ogród i będzie pasował do elewacji domu,jaka będzie robiona wiosną.
Mala_Mi 09:45, 07 lis 2013

Małgosia..... na kolumnach się nie nam, bo to nie mój styl...ale już pasuje wszytko pojechać w jednym I taras na kolumnach z takimi donicami, fontanną będzie pasował
I jako praktyczna dusza, proponuję ci pod fontanne kamyki bezowe, te będą pasować a są dużo praktyczniejsze.. rozchlapująca sie woda zawsze będzie brudzić kamyki glonami Z białych jest to nie do umycia.. z żółtych też, ale mniej widać Dlatego ja na froncie domu też dałam takei kremowe (żółte).. bo ja praktyczna baba jestem
Kasiek 10:55, 07 lis 2013

Nie wiem Gosiu czy w czyms pomoge,jak duze sa te kolumny? Czy w takim stylu chcesz caly ogrod, czy tylko altane? Moze zerknij na ten watek ,,Hrabia´´ pokazuje to u siebie i jest w tym bardzo konsekwentny
https://www.ogrodowisko.pl/watek/568-ogrod-hrabiego?page=38#post_5
EPODLAS 11:00, 07 lis 2013

Małgosiu, fontanna i donica piękne. Będzie pięknie wyglądała w twoim ogrodzie. Na pewno zobaczę to wszystko w realu. Oby do wiosny i znowu będzie pięknie4.
Milka 12:13, 07 lis 2013

Jaka piękna fontanna i donice! musisz teraz tak coś do nich dobrać, będzie grało
malgocha1960 14:22, 07 lis 2013

Aniu,ale takie omszone kamyki jakby z nutką czasu tez romantyczne.

Kasiu,pożarłam wątek można powiedzieć jednym tchem,piękny ogród.Chciałabym na pewno w takim stylu ogród,ale nie od razu Kraków zbudowano.Roślin nie będę już kupować,bo jest wszystko upchane,mogę skupić się trochę na dodatkach do ogrodu.

Bożenko,dopiero co jesień ledwie się zaczęła,a człowiek tęskni już za wiosną.Każda z nas na pewno posadziła nowe cebule i chciałoby się już podziwiać nowe kwiaty.

Irenko,dzwoniłam jeszcze przed chwilą do faceta,ale niestety wszystkie zamówienia dopiero wiosną.Jak nie będzie jego to żona lub syn będą to prowadzić dalej.Muszę wstrzymać się z bólami,wiosną będę wiedziała po elewacji co gdzie mi pasuje.