Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

Mala_Mi 19:29, 27 lut 2012

andziulka napisał(a)
Ja też jestem zmarźlakiem wystarczyło,że wyszłam w niedzielę zrobić parę fotek i już jestem chora Grypa mnie dopadła. Jutro idę do lekarza, muszę wziąć zwolnienie lekarskie do końca tygodnia. Przy okazji zrobię kilka zaległych kontrolnych badań

I nadrobisz zaległosci ogrodowiskowe ...grypa....... może i tak ta choroba sie nazywa

Jestem czujna, bo śledzę co sie dzieje..tylko z braku czasu nie piszę poematów...
AgnieszkaBK 19:41, 27 lut 2012

Oj Andziulko, to musisz się szybciutko wykurować.... dużo zdrówka Ci życzę.

Aniu ASC rozumiem.... nie sposób wszędzie coś pisać..... ale miło, że zaglądasz
Missm26 20:03, 27 lut 2012

Aga, plany mam, jak co roku, energii to mi raczej nie zabraknie, gorzej pewnie z funduszami będzie.
Zobaczymy, z pomocą mojego pomysłowego M damy radę
Potrzebne są ziemia, drobne kamyki, kora no i włókniny trochę, bo inaczej się garba nabawię plewiąc cały areał.
Zapomniałam wspomnieć o roślinkach, będę rozmnażać to co już mam, ale dokupić też będzie trzeba.
Aż się boję
andziulka 20:11, 27 lut 2012

Dziękuję Agnieszko Jestem w dobrych rękach- mój M mnie kuruje właśnie zrobił mi grzane piwko z miodem i imbirem to mi zawsze pomaga w szybkim dochodzeniu do zdrowia
AgnieszkaBK 20:38, 27 lut 2012

Missm26 napisał(a)
Aga, plany mam, jak co roku, energii to mi raczej nie zabraknie, gorzej pewnie z funduszami będzie.
Zobaczymy, z pomocą mojego pomysłowego M damy radę
Potrzebne są ziemia, drobne kamyki, kora no i włókniny trochę, bo inaczej się garba nabawię plewiąc cały areał.
Zapomniałam wspomnieć o roślinkach, będę rozmnażać to co już mam, ale dokupić też będzie trzeba.
Aż się boję

Ja też w tym roku zamierzam trochę rozmnożyć.... głównie trzmieliny....ponoć już można pobierać sadzonki..... może spróbuję
AgnieszkaBK 20:42, 27 lut 2012

andziulka napisał(a)
Dziękuję Agnieszko Jestem w dobrych rękach- mój M mnie kuruje właśnie zrobił mi grzane piwko z miodem i imbirem to mi zawsze pomaga w szybkim dochodzeniu do zdrowia

Tak, przeziębienie trzeba koniecznie wygrzać.... niech Ci szybko mija..... to dobrze, że M dba o Ciebie, uważaj żeby się od Ciebie nie zaraził, bo kto będzie podawał piwko
Bogdzia 20:43, 27 lut 2012

Wszystko przeczytałam co u Ciebie słychac i ide dalej-do Irenki.
AgnieszkaBK 20:51, 27 lut 2012

Bogdzia napisał(a)
Wszystko przeczytałam co u Ciebie słychac i ide dalej-do Irenki.

Miło mi, że zaglądasz Bogdziu
Mala_Mi 20:51, 27 lut 2012

Ja też czytam moje ulubione wątki....
U Irenki cisza.....chyba znów w ogródku pracuje A potem będzie chora jak Andziula ..
AgnieszkaBK 20:54, 27 lut 2012

asc napisał(a)
Ja też czytam moje ulubione wątki....
U Irenki cisza.....chyba znów w ogródku pracuje A potem będzie chora jak Andziula ..

No tak Irenkę ostatnio trudno zastać.... pewnie działa w ogródku.... masz rację, żeby się nie pochorowała, bo te ciepło jeszcze jest zdradliwe.