Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

GabiK 23:04, 16 maj 2012

Gdzie poleciałyście? U Izy już chwilę była parę dni temu, ale nie dam rady ogarnąć następnego rozbudowanego wątku. Kiedy Wy pracujecie w pracy i ogrodzie?
Konstancja30 23:26, 16 maj 2012

Marzenka za skierowanie mnie pod ścianę jestem ogromnie wdzięczna jakieś 60 stron laby w ten sposób mi zafundowałaś ... i widać mam dzień pomysłów racjonalizatorskich bo tak sobie pomyślałam, że gdyby wydawcy zmienili kurs i wydawali pogawędki forumowe to mogłabym sobie na autobusik czekać i czytać ... a ściana i te na g .... cudne ... kcem takie co rujnuje całą wydumaną przez lata teorię mojego ogrodu ... pięknie ...

a skoro winko u mnie to idę zobaczyć jak się goście bawią
...
i oczywiście zawstydzonam okrutnie ... za to wyższa bo włos mi się zjeżył ze strachu, że poprzeczka za wysoko ... miłość szczerą deklaruje ... [url=http://emotikona.pl/emotikony/]

anna_studio 23:53, 16 maj 2012

Nadrobiłam zaległości......pozdrowionka
Marzenka, Ty chyba zostaniesz Głównym Dostawcą na.... cały kraj wiadomo czego...,
jeszcze raz dzięki
Martek 00:00, 17 maj 2012

Jak Konstancja będzie takie "krótkie"posty pisać to i limitu nie starczy ))))Ale fajnie się czyta niech pisze
Konstancja30 00:22, 17 maj 2012

Martek napisał(a)
Jak Konstancja będzie takie "krótkie"posty pisać to i limitu nie starczy ))))Ale fajnie się czyta niech pisze

to była kwintesencja z 200 stron ... ja mam 300 stron karniaka
Linka 06:23, 17 maj 2012

Marzena zdradź tajemnicę funkcjonowania po 5 godzinach snu
Ja czytanie dzis rano odpuszczam bo lekko zaspałam
Miłego!
Madzenka 08:31, 17 maj 2012

Linka nie zdradzę, zmieniam tryb życia. O 6:45 okazało się, że zrobiłam sobie rezerwację na lot wczoraj.... Kurczy teraz zarezerowałam kolejny i czekam na odlot. Będę miała godzinę spóźnienia i 350 zł w plecy...
Wiecie jakie to uczucie gdy nie ma cię na liście pasażerów, ja już wiem... I jest gorsze niż jak się wsiądzie do złego pociągu, najbardziej kosztowne..... Dzisiaj idę spać o 22...
GabiK 10:02, 17 maj 2012

Współczuję. Mój M. był na liście pasażerów, był na lotnisku o czasie, bagaż zdał, bagaż był w samolocie, ale Pani na lotnisku go nie wpuściła, bo spóźnił się na odprawę o 2 minuty. Było jeszcze przed godziną odlotu, ale zamknęli już bramkę. I nie wołali spóźnialskich. A zawsze proszą powolnych pasażerów o pośpiech. Woleli opóźnić samolot o prawie godzinę, wypakować wszystkie bagaże, wyjąć jego i pakować z powrotem, niż dowieźć go do samolotu. 100 Euro za przebukowanie na następny dzień, 80 Euro za hotel i 30 za taksówkę. A następnego dnia samolot czekał 15 minut na spóźnialskich i dowieźli ich do samolotu.
Jakaś sfrustrowana się trafiła na bramce akurat. Reklamacja nic nie przyniosła - na bilecie masz zobowiązanie do stawienia się na odprawę.

My też śpimy po 5-6 godzin. Jak by to miło było być wyspanym po 4 godzinach jak Napoleon czy Einstein.
anula_wn 12:20, 17 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Linka nie zdradzę, zmieniam tryb życia. O 6:45 okazało się, że zrobiłam sobie rezerwację na lot wczoraj.... Kurczy teraz zarezerowałam kolejny i czekam na odlot. Będę miała godzinę spóźnienia i 350 zł w plecy...
Wiecie jakie to uczucie gdy nie ma cię na liście pasażerów, ja już wiem... I jest gorsze niż jak się wsiądzie do złego pociągu, najbardziej kosztowne..... Dzisiaj idę spać o 22...

Marzenka, współczuję! uczucie znam nieco podobne ..... jak się spóźniłam na pociąg jadąc na egzaminy wstępne na studia do Wawy.... zobaczyłam takie 2 czerwone światła....znikające....dobrze, że jechałam kilka dni wcześniej, bo nie wiem czym bym się dzisiaj zajmowała
anula_wn 12:23, 17 maj 2012

GabiK napisał(a)
Współczuję. Mój M. był na liście pasażerów, był na lotnisku o czasie, bagaż zdał, bagaż był w samolocie, ale Pani na lotnisku go nie wpuściła, bo spóźnił się na odprawę o 2 minuty. Było jeszcze przed godziną odlotu, ale zamknęli już bramkę. I nie wołali spóźnialskich. A zawsze proszą powolnych pasażerów o pośpiech. Woleli opóźnić samolot o prawie godzinę, wypakować wszystkie bagaże, wyjąć jego i pakować z powrotem, niż dowieźć go do samolotu. 100 Euro za przebukowanie na następny dzień, 80 Euro za hotel i 30 za taksówkę. A następnego dnia samolot czekał 15 minut na spóźnialskich i dowieźli ich do samolotu.
Jakaś sfrustrowana się trafiła na bramce akurat. Reklamacja nic nie przyniosła - na bilecie masz zobowiązanie do stawienia się na odprawę.

My też śpimy po 5-6 godzin. Jak by to miło było być wyspanym po 4 godzinach jak Napoleon czy Einstein.

no ja Einsteinem nie jestem i potrzebuję 7 godz snu (jak bobo) inaczej chodzę nieprzytomna.... i troszkę robię jak Konstancja dziwnych rzeczy.... ale mój M....chmmm czyżby był geniuszem ?

co do samolotu to wredna baba jakaś ! biedni ci co czekali w samolocie.... ach ta nasza życzliwośc wszechobecna !