Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Wieloszka 08:49, 10 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenka .... jak byś chciała a i by się oczywiście zmieściło to ścianka ciskowa mogła by tam taka malusia zasłaniająca skrzynkę (z odstępem aby się do niej dostać) powstać ...
1 to cisy niziutkie - taki niski ekranik co by ściany nie zasłaniać bo ładniutka
2 miskanty do przesadzenia

Widzisz kochana i jak nie zmieniać ??? jak takie pomysły mi podsyłasz?? jak wykocypuję gdzie te miskanty przesadzić to ciski posadzę

Marzenko, albo zamiast cisków te ostrokrzewy bukszpanopodobne, które widziałyśmy ostatnio w Botaniku. Zastanawiałaś się, gdzie je wcisnąć - i proszę, pomysł Syli idealny
Wieloszka 09:04, 10 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Tadam próba wody
Nawóz jesienny podsypany i podlewa sie automatycznie

Niesamowity widok!!! Wszystko cudne u Ciebie i karmnik, i poczochrane "Nie-Frosted Curls" i zeblidy i żurawy i fairy i nawet damulka-austinka! Ale nawadnianie najcudniejsze, chociaż zakopane w ziemi
grupa_trzyma... 09:31, 10 wrz 2012

Marzenka! Widzę Cię!

Czytać będę wieczorem. Miłego dnia. Ciekawa jestem zmian u Ciebie!
Enya73 09:46, 10 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dziś posadziłam Kondziowe kopytniki i werbenę od Noemi, a także grujecznika japońskiego. Nie zdążyłam obfocić, bo sąsiedzi z nalewką malinową przyszli z wizytą, ale jutro zapraszam do odwiedzin w moim wątku
Miłego wieczoru

Odwiedzę napewno i czekam na zdjęcia naleweczka chyba słabiutka bo błędóww pisaniu nie robisz

Madżenka, staram się fason trzymać, ale naleweczka dobra, chociaż zupełnie inna od mojej U mnie będzie można się napić dopiero za m-c najwcześniej, bo się musi przegryźć
Jak spotkam się z Tobą kolejnym razem, to mam dla Ciebie moje powidła śliwkowe, bo pisałaś, że jesz na śniadanie codziennie. Zrobiłam dwa rodzaje: jedne z kakao, drugie z dodatkiem pomarańczy. Tak się spieszyłam do Kapiasów, że zapomniałam dla Was zabrać. Ale to się nie zgubi
anna_studio 10:22, 10 wrz 2012

Enya73 napisał(a)

Dziś posadziłam Kondziowe kopytniki i werbenę od Noemi, a także grujecznika japońskiego. Nie zdążyłam obfocić, bo sąsiedzi z nalewką malinową przyszli z wizytą, ale jutro zapraszam do odwiedzin w moim wątku
Miłego wieczoru

Odwiedzę napewno i czekam na zdjęcia naleweczka chyba słabiutka bo błędóww pisaniu nie robisz

Madżenka, staram się fason trzymać, ale naleweczka dobra, chociaż zupełnie inna od mojej U mnie będzie można się napić dopiero za m-c najwcześniej, bo się musi przegryźć
Jak spotkam się z Tobą kolejnym razem, to mam dla Ciebie moje powidła śliwkowe, bo pisałaś, że jesz na śniadanie codziennie. Zrobiłam dwa rodzaje: jedne z kakao, drugie z dodatkiem pomarańczy. Tak się spieszyłam do Kapiasów, że zapomniałam dla Was zabrać. Ale to się nie zgubi

....oj Anito,nie byłabym taka pewna.....,może się zgubić....jak Cię odwiedzę...
Enya73 10:39, 10 wrz 2012

Spoko, spoko, u mnie cała spiżarnia pełna zapasów. Zima nam nie straszna
Milka 11:10, 10 wrz 2012

To dziś szkolenie! pędzisz, że już nie da się nadrobić!
Syla 11:48, 10 wrz 2012

Gardenarium 11:52, 10 wrz 2012

Wieloszka napisał(a)

Tadam próba wody
Nawóz jesienny podsypany i podlewa sie automatycznie

Niesamowity widok!!! Wszystko cudne u Ciebie i karmnik, i poczochrane "Nie-Frosted Curls" i zeblidy i żurawy i fairy i nawet damulka-austinka! Ale nawadnianie najcudniejsze, chociaż zakopane w ziemi

Marzenko, sprawdź zawsze czy wszystko się rozpuściło, ja zawsze dolewam z węża, bo automatyczne jest delkatne i namoczy granulki, a czasem po brzegach nie rozpuści.

Ekraniki cisowe odradzam a w tym miejscu przy drzwiczkach, bo jednak mają tendencję do rośnięcia wyżej i wyżej, i z czasem i tak trzeba będzie przesadzić. Chyba, że będą na tyle dalej, że dojście będzie.

Instagram Ogrodowiska
popcorn 11:56, 10 wrz 2012

To może ekranik z bukszpana? Duże kup, takie w formie prostopadłościanu? I utrzymać w ryzach się je da?
Albo ten ostrokrzew - ale nie wiem jak on rośnie...
nawadnianie cudne!! też chcę!