Borbetka
14:34, 21 wrz 2015

Olu, Danica ma z 1 do 1.2 m średnicy, te największe tyle mają. Między nimi mam bardzo różnie np. trawę Hakone, żurawkę, trawę the Beatles. Zależy o którą rabatę pytasz, bo ja wszędzie mam Danicę
. Po oknami kuchni niczym nie podsadzam. Czekam aż urośnie do rozmiarów, które chcę, a resztę wypełni ten świerk "wiedźma", nie wiem czy wiesz o którym piszę. On rośnie taki pochylony, a u dołu ma "spódnicę", która się niesamowicie rozrasta na boki. Wypełni mi przestrzeń pomiędzy kulami i będę mogła trochę po nim chodzić.
Jeśli chodzi o magnolię to się nie znam czy można coś pod nią sadzić. Nie lubię magnolii, bo tylko wiosną jest atrakcyjna, a potem jakoś mi się nie podoba. Nie mam w ogrodzie ani jednej.
Osobiście lubię kule w trawach, a szczególnie mi się podoba stipa. Nie wiem jak po zimie z nią będzie, bo mam pierwszy rok.
Na zakończenie napiszę, że cokolwiek posadzisz pomiędzy kulami, będzie Ci to przeszkadzało w cięciu tych kul. Nie ma niestety złotego środka. Ja jednak kulkowe towarzystwo uwielbiam
.

Jeśli chodzi o magnolię to się nie znam czy można coś pod nią sadzić. Nie lubię magnolii, bo tylko wiosną jest atrakcyjna, a potem jakoś mi się nie podoba. Nie mam w ogrodzie ani jednej.
Osobiście lubię kule w trawach, a szczególnie mi się podoba stipa. Nie wiem jak po zimie z nią będzie, bo mam pierwszy rok.
Na zakończenie napiszę, że cokolwiek posadzisz pomiędzy kulami, będzie Ci to przeszkadzało w cięciu tych kul. Nie ma niestety złotego środka. Ja jednak kulkowe towarzystwo uwielbiam